Пляжний сезон у Park House
  

Відпустка відкладається, а перша спека звела будь-яку активність «до нуля»?

Можна зі смутком згадувати «де я був зараз і що планував робити рік тому», але ми пропонуємо своїми силами створити курортний настрій.

На щастя, у Park House це зробити не складно.

Читайте наші поради і нехай літо вдома не буде приводом для розчарувань.

 

Басейн

Якщо вдома він є – пляжний сезон можна відкрити раніше, ніж прогріється водичка в найближчих водоймах.

Облаштування стаціонарного басейну потребує значних ресурсів і часу. Якщо літо вже у розпалі, вам точно не хочеться чекати.

Тому розгляньте можливість встановлення мобільних басейнів – надувних або каркасних. Це не лише більш бюджетний, але й швидкий варіант.

 

Шезлонги та парасольки

Такі «пляжні аксесуари» біля будинку не завадять, навіть якщо ви не прихильних сонячних ван.

Проводити більше часу просто неба – загальна рекомендація, і влітку слід користуватися цією порадою якомога частіше.

На відміну від важких конструкцій на зразок альтанок легкі шезлонги та парасольки можна встановити практично будь-де і швидко прибрати під час сильної негоди. У цьому ж перевага шезлонгів порівняно з гамаком або підвісним кріслом. Якщо у вас велика прибудинкова територія, то можна змінювати локацію хоч щодня.

Діапазон цін і видів шезлонгів та сонцезахисних парасоль величезний – обирайте на власний розсуд.

Системи поливу

Влітку нестача вологи впливає і на людей, і на рослини. Подбати про зелені насадження варто заздалегідь – принаймні, перш ніж вони «благатимуть» про допомогу.

Професійні системи поливу, крапельні зрошувачі та шланги можна обрати у Фокстрот. Зрештою, визнайте: у відчайдушну спеку навіть найсерйозніші люди з радістю стануть біля садового «дощівника» аби отримати трохи прохолоди.

 

«Спекотне» меню

Його основа, звісно, – чиста вода. Влітку пити рекомендовані 1,5-2,5 літри – не таке вже й недосяжне завдання.

На другому місці – свіжі фруктові та ягідні коктейлі. В інтернеті є безліч рецептів. Загальна рекомендація – уникайте по можливості великої кількості доданого цукру і краще відкладіть алкоголь на вечір, він негативно впливає на самопочуття.

На третьому місці – морозиво. Відмовити собі у цьому задоволенні складно, як не крути.

Однозначно, чемпіоном з користі влітку є кисневі коктейлі. Порція «кисню» допомагає бути у тонусі та поліпшити травлення.

Варто пам’ятати, що такі коктейлі не рекомендовано споживати натщесерце. Також порадьтеся з лікарем, якщо у вас є хронічні хвороби – чи не має для вас протипоказань.

А якщо плануєте смачний літній обід або незабутню вечерю – приїздіть у ресторан Flamber. Сезонне меню від шефа – фантастичні літні супи і свіжі лимонади – вже чекає на вас.


 

Життя у стилі Park House – це гармонія з природою і самим собою. Насолоджуйтеся літом, влаштовуйте яскраві summer-party, плануйте цікаве дозвілля і кожен день буде відрізнятися від попереднього.

 

Літо у Park House ми розпочали з чудової новини – започаткована кредитна програма з Укргазбанком, а також продовжує діяти знижка на 8% на шале.


Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK