Пізнай всесвіт Олени Самойлик: неокосмічна виставка в галереї Art Fashion
  
Пізнай всесвіт Олени Самойлик: неокосмічна виставка в галереї Art Fashion

Кожен митець – це цілий всесвіт. Запрошуємо вас до світу, створеного художницею Оленою Самойлик.

Космічні новели на полотні, прибульці з далеких світів та магічні і вічні закони, за якими живе всесвіт.

Зіркові гості неокосмічної виставки: Громовиця Бердник, авторка книги «Знаки карпатської магії, Юрій Шевела, колекціонер, бібліограф української фантастики, фундатор проєкту Музею фантастики і космонавтики, керівник Клубу любителів фантастики «Лоцман Фантастики» для дорослих і дітей. Співпрацює з багатьма музеями, планетаріями та обсерваторіями України.

Почав читати в 4 роки, а в 12 років вже назавжди «захворів» фантастикою та космонавтикою, Ю. А. Шевела присвятив своє життя книгам. Він зібрав величезну бібліотеку і колекцію експонатів з історії астрономії та космонавтики, ставши одним з кращих бібліографів фантастики на пострадянському просторі. Головною метою колекціонера та фундатора Музею фантастики і космонавтики стала популяризація наукових знань про всесвіт. На виставці експонується власна колекція метеоритів, яку Юрій зібрав подорожуючи світом.

Неокосмічні картини Олени Самойлик, магічні історії Громовиці Бердник та унікальна колекція Юрія Шевели – це ніби подорож в інший вимір, який нагадує нам про вічність та безмежні простори галактики.

Відкрити магію всесвіту Олени Самойлик та поспілкуватись із зірковими гостями : 08 грудня о 18.00

На гостей чекає космічна мандрівка, знайомство із гостями з далеких галактик, а ще прем’єра книги та автограф сесія Громовиці Бердник.

Де: галерея АРТ ФEШН, Музейний провулок 4

Партнер неокосмічної виставки: #Perrier


Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK