Акули проти Тайсона та Фелпса: 17 серпня на Discovery стартує легендарний «Тиждень акул»
  

«Тиждень акул» – це блок літніх програм, який уже 32 роки користується небаченою популярністю на Discovery. Серія передач була задумана для того, щоб розвінчати популярні міфи про акул та зберегти їх популяцію, адже щороку через торгівлю плавниками їх кількість скорочується на 73 мільйони.

Цього року на глядачів чекають екзотичні види акул та ще більш незвичайні історії про них. Разом з авторами над серіями працювали понад 20 морських дослідників та наукових установ, що дозволило залучити найінноваційніші технології стеження та зйомки.

У нових випусках, «Тиждень акул» перенесе глядачів у Нову Зеландію, Австралію та Південну Африку, щоб показати як глобальний карантин та зменшення людської активності повернули морським хижакам їх природне середовище.

Крім того, завдяки комп’ютерним технологіям та проведеним експериментам, глядачі побачать як із акулами змагатимуться багаторазовий олімпійський чемпіон з плавання Майкл Фелпс та легендарний боксер Майк Тайсон: Фелпс спробує обігнати акул різних видів на стометрівці, а Тайсон – виконати технічний нокаут під водою.

«Я прийняв цей виклик, щоб подолати страхи, з якими все ще стикаюся в житті», – сказав Тайсон. «Я прирівнюю це до страху повернутися на ринг у 54 роки. Після досвіду у «Тижні Акул», я зрозумів, що я все ще здатен подолати будь-які труднощі, щоб реалізувати свою головну місію – досягти у житті найвищого потенціалу та наблизити себе до Бога».

Українські глядачі зможуть насолоджуватися переглядом «Тижня акул» на телеканалі Discovery щоденно з 17 по 23 серпня о 23:00.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK