Марафон «Чисті руки»
  

Компанія «Він Стрім» прагне бути в авангарді позитивних зрушень у суспільстві, які стосуються гігієни та профілактики захворювань, включаючи COVID-19.

Наша нова ініціатива отримала підтримку в співробітників українського телеканалу «112». У флешмобі «Чисті руки»(проходить під однойменним хештегом #чистіруки)вже взяли участь ведучі та кореспонденти каналу.

Щоб перемогти вірус – потрібно об’єднати зусилля. Саме тому компанія #чистіруки пропагує виконання простих правил у боротьбі з COVID-19. А просвітницька робота — крок назустріч перемозі над вірусами.

Компанія «Він Стрім» випускає продукцію під брендом Clean Stream — санітайзери для рук, обробки поверхонь. Продукти бренду чудово підходять як для домашнього використання, так і для професійного. Ці санітайзери використовуються у готельно-ресторанному бізнесі, закладах торгівлі, медичних, освітніх установах.

У лінійці Clean Stream — антисептики різного об’єм та різної форми. Розробники засобів потурбувалися не лише про захист від вірусів та бактерій. Окрім діючої речовини — спирту — у кожному є комплекс зволожуючих та пом’якшуючих шкіру компонентів.

Держава визнала якість «Він Стрім», надавши сертифікати відповідності всім продуктам.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK