Publicity Creating успішно втілила PR-програму для ТМ Знатний Мед
  
Author:
У підсумку успішної маркетингової політики 2018-2020 р.р. і втілення програми PR-просування «Багато меду не буває», ТМ Знатний Мед при PR-підтримці Publicity Creating були досягнуті вражаючі результати з виведення нової ТМ на український ринок.

На сьогоднішній день, продукцію ТМ Знатний Мед, яка представлена і у власному Інтернет-магазині, і на відомих маркет-плейсах, купують споживачі з усіх регіонів України, включно іі великими містами, і невеликі населені пункти. За вказаний період було розширено асортимент, виведені нові лінійки продукції, продаж меду та продуктів бджільництва виріс у 2 рази, також збільшилися складські та виробничі площі.

Була проведена серія дегустацій (на пасіці, а також виїзних на території клієнтів), семінарів і тренінгів. Подальший розвиток отримав корпоративний сайт і сторінки у соціальних мережах. Проведена також серія прес-заходів, представники компанії стали визнаними експертами своєї галузі, коментарі яких регулярно публікують у ЗМІ.

Завдяки високій якості продукції, широкому асортименту і оперативній роботі персоналу, кількість постійних клієнтів постійно зростає. Також збільшилася кількість партнерів – пасічників і корпоративних клієнтів, усе частіше надходять запити з ближнього і далекого зарубіжжя.

«Досягнуті результати дозволяють нам перейти до нового етапу – у даний час розпочато репозиціонування зі звичайної пасіки у Бджоло-Садибу «Знатний Мед» (Бджоло-Садиба «Знатний Мед»). У садибі, яка розташована в 40 км від Києва, планується спорудження дегустаційного залу і апі-будиночків, що дозволить надати споживачам комплекс послуг. Також, окрім традиційної вуликової системи, на території садиби буде розташована бортьова і колодна пасіки. Втільення цього проекту вимагає чималих інвестицій, але ми впевнено входимо в новий етап розвитку разом з нашим надійним PR-партнером Publicity Creating «, – зазначив комерційний представник ТМ «Знатний Мед».

Ми дуже раді, що внесли свій вклад в успішний розвиток ТМ Знатний Мед, і будемо працювати з іще більшим натхненням над досягненням наступних цілей замовника.

Довідка: Publicity Creating успішно працює на українському ринку 22 роки, спеціалізація компанії – стратегічні комунікації і PR. Серед клієнтів Publicity Creating – українські виробники і закордонні представництва, інжинірингові компанії та мережі магазинів, оператори ринку В2С і В2В, локальні та міжнародні бренди, для яких було втілено понад 1800 проектів.

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK