Безкоштовна консультація маркетолога для підтримки бізнесу під час спалаху пандемії коронавірусу в Україні
  
Author:

Консультаціі маркетолога предназначені для малих і середніх форм бізнесу в Україні. Зокрема консультації з інтернет-маркетингу будуть актуальні власникам і керуючим менеджерам таких підприємств, як:

  • Турфірми та агентства
  • Ресторани / Кафе / Бари
  • Салони краси та перукарні
  • ТРЦ і офлайн магазини
  • Інтернет-магазини
  • Торгові B2C &B2B компанії

Безкоштовна консультація маркетолога здійснюється в рамках соціальної програми по Захисту бізнесу під час пандемії коронавірусу за допомогою телефонної або онлайн (Viber, Telegarm, Messenger – прим.) зв’язку в період з 08.01.2021 по 24.02.2020 року.

Консультація маркетолога – це перевірений в роботі, авторський чек-лист по запуску і ведення бізнесу в Інтернеті. Допомога маркетолога також буде корисна вже існуючим онлайн проектам і допоможе сформувати відповіді на такі питання: чи ефективно працює Ваш інтернет-маркетинг? В яку суму Вам обходиться клієнт з інтернету? Як скоротити витрати на рекламу і підвищити продажі? Як краще залучати клієнтів через інтернет для Вашого бізнесу? З чого почати впровадження інтернет-маркетингу у Вашій компанії? Що робити, якщо бюджет йде, а продажів мало або зовсім немає? Як зробити так, щоб купували більше? Як підвищити середній чек? Як використовувати соціальні мережі на повну потужність? Де і яких підрядників шукати для інтернет-просування? Чи продуктивно працюють Ваші виконавці, як їх правильно контролювати?

Хто проводить консультації з інтернет-маркетингу

Консультації з інтернет-маркетингу проводить дипломований фахівець з маркетингу Олексій Наталушко з досвідом просування сайтів +7 років у висококонкурентних нішах бізнесу від туризму та будівництва, до E-commerce, медицини та фінансових послуг. Незалежний експерт у супроводі запуску  бізнес-проектів і B2C & B2B бізнесів, створенні та розвитку особистих брендів, організації та оптимізації роботи відділу маркетингу, плануванні і запуску рекламних кампаній від ідеї на папері, до сталого розвитку і бажаного результату!

Як замовити безкоштовну консультацію маркетолога

Замовити безкоштовну консультацію маркетолога можливо за посиланням >>>natalushko.besaba.com в період з 08.01.2021 по 24.02.2020 включно або за контактним номером телефону +38 (063) 134-73-64 // Джерело (переклад – прим.) прес-релізу: http://www.newbiz.com.ua/press/konsultacii-internet-marketologa-a-natalushko.html


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK