Нова угода uci у 2021 році посилює пропозиції eurosport для фанатів велоспорту по всій європі
  
  • Додаткові права на перегляд преміальних заходів Міжнародного союзу велосипедистів (UCI) в прямому ефірі надаються в рамках системи ідентифікації велосипедного контенту – Home of Cycling.
  • У 2021 році Eurosport буде транслювати кілька заходів Міжнародного союзу велосипедистів (UCI), зокрема чемпіонат світу з шосейних велогонок (UCI Road)  і чемпіонат світу з велоспорту на треку.
  •  Ендрю Джорджиу: Нова угода UCI з Європейським мовним союзом (EBU) свідчить про нашу відданість найбільшому в світі співтовариству фанатів велоспорту.

У 2021 році Eurosport продовжує зміцнювати свої позиції як канал для мільйонів шанувальників усіх видів велоспорту у Європі. Це стало можливим завдяки тому, що Європейський мовний союз (EBU) забезпечив безліч прав на трансляцію заходів світового класу Міжнародного союзу велосипедистів (Union Cycliste Internationale – UCI)*.

Угода включає у себе важливі заходи Міжнародного союзу велосипедистів, зокрема чемпіонат світу з шосейних велогонок (UCI Road World Championship), чемпіонат світу з трекових велоперегонів (UCI Track Cycling World Championship), чемпіонат світу з гірських велосипедів (UCI Mountain Biking World Championship), чемпіонат світу із гонок BMX (BMX World Championship), чемпіонат світу із міського велоспорту (Urban Cycling World Championship), чемпіонат світу з велокросу (Cyclo-Cross World Championship)**, а також завершення сезону Кубка світу з велокросу (Cyclo-Cross World Cup)**. Eurosport забезпечить ексклюзивне покриттям більш ніж у 35 регіонах по всій Європі***.

У 2021 році Eurosport також проведе понад 290 днів прямих трансляцій велогонок серед чоловіків та жінок. Так само найпрестижніші перегони, включно із кожним Гранд-туром та усіма п’ятьма Монументами (The Monuments – це п’ять класичних велогонок, які вважаються найстарішими, найскладнішими і найпрестижнішими одноденними змаганнями у шосейному велоспорті), а також більш ніж 35 подій світового туру UCI можна побачити на каналах Eurosport і Global Cycling і в рамках пакетів Eurosport на discovery+, у регіонах, де вони представлені****. Крім того, на Олімпійських іграх в Токіо-2020 найкращі велосипедисти світу розіграють 22 медалі у гонках на треку і шосейних перегонах. Це будуть 16 днів першокласних змагань із щохвилинною прямою трансляцією, доступною для перегляду тільки на платформах Discovery.

Ендрю Джорджиу, президент Eurosport і Global Sports Rights & Sports Marketing Solutions, сказав: «Нова угода UCI, укладена із Європейським мовним союзом (EBU), є свідченням нашої відданості обслуговуванню найбільшого в світі співтовариства фанатів велоспорту, як на каналі Eurosport, так само і на GCN, і зміцнює зв’язки Discovery з UCI (Міжнародним союзом велосипедистів). Discovery вже тісно співпрацює з UCI у кількох напрямках, при цьому Eurosport Events стане ключовим партнером у проведенні нового змагання UCI – чемпіонату світу з трекових велоперегонів (Track Cycling Champions League), яке стартує наприкінці цього року.

«2021 запам’ятається шанувальникам велоспорту, і ми раді, що можемо цілий рік стежити за подорожами найкращих велосипедистів світу з різних дисциплін, які готуються до участі в Олімпійських іграх. Наша спадщина у велоспорті – не має собі рівних, не зважаючи на те, чи буде це Eurosport, discovery+ або GCN для найпалкіших шанувальників велоспорту, Discovery гарантує, що найширша аудиторія зможе повністю зануритися в атмосферу сотень заходів, а це значить, що кожна історія буде висвітлюватися протягом року».

Цей рік вже обіцяє стати обов’язковим для відвідування шанувальниками всіх велосипедних дисциплін по всій Європі. Він привносить ще більше можливостей з найбільших видів спорту у пакет Eurosport на discovery+****, нове місце для стрімінгової передачі неперевершених, преміальних і актуальних для регіональних умов мультиспортивних пропозицій Eurosport.

Ключові дати програми:

  • Кінець січня – чемпіонат світу з велокросу (UCI Cyclo-Cross World Cup)
  • 30-31 січня – чемпіонат світу з велокросу (UCI Cyclo-Cross World Championship), Остенде, Бельгія
  • 25-28 серпня – чемпіонат світу з маунтинбайку (UCI Mountain Bike World  Championships), Валь-ді-Соле, Італія
  • 18-26 вересня – чемпіонат світу з шосейних велогонок (UCI Road World Championship), Фландрія, Бельгія
  • 13-17 жовтня – чемпіонат світу з трекових велоперегонів (UCI Track Cycling World Championship), Ашхабад, Туркменістан
  • Час уточнюється – чемпіонат світу з міського велоспорту (UCI Urban Cycling World Championship)

* Угода поширюється на Європу окрім Франції, Данії, Норвегії та Швеції

** У 2021 році в Бельгії не буде прав на велокрос

*** Повний ексклюзив по всій Європі, окрім Албанії, Бельгії, Чехії, Німеччини, Італії, Нідерландів, Польщі, Словаччини, Словенії, Іспанії, Швейцарії, Великої Британії

**** Глобальне поширення discovery+ у Європі починається у 2021 у Великій Британії та Ірландії, у скандинавських країнах, Італії та Нідерландах; партнери із дистрибуції – Sky у Великій Британії та Ірландії, а також TIM в Італії


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK