Традиційні єгипетські гойдалки
  
Author:

ЄгипетМожна нескінченно дивуватися тому, який мінливий попит на туристичному ринку. Ще місяць тому, ціни на відпочинок в Єгипті (https://www.t.zp.ua/туры-в-египет) відлітали в космічну височінь, а сьогодні і туроператори і готельєри працюють на межі виживання, якщо не за межею. Буквально на очах, ціни впали в два рази. Тури на найближчі дати з вильотом з Києва та проживанням в готелі  5* можна знайти в районі 10-12 тис. гривень на двох. І це в сезон, коли на курортах Єгипту встановлюється традиційно тепла і комфортна погода.
  Чому так?
  Причин, як завжди кілька. Перша, полягає в тому, що спостерігаючи ажіотажний попит на початку березня, туроператори розширили польотні програми, а потенційних туристів, на жаль, більше не стало. До того ж, в Україні різко підвищилася захворюваність на коронавірус, що багатьох налякало і змусило переглянути свої плани. Щоб хоч якось заповнити літаки і викуплені номери в готелях, доводиться знижувати ціни.
  Але, як показує практика, така ситуація не може тривати занадто довго. Учасники ринку моментально зреагують і скорегують свої програми, таким чином, щоб не працювати у збиток. Так що бажаючим відпочити в Єгипті (https://online-tour.net/отдых-в-египте-из-днепра/) майже задарма, слід дуже поквапитися.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK