Новий рік на Канарах
  
Author:

Новий рік на КанарахНайприємніше заняття восени – це, звичайно, планувати новорічні канікули. Зустріти Новий рік в екзотичному куточку земної кулі, втекти з остогидлої зими та поринути в атмосферу феєричного свята, мрія багатьох. Канарські острови (https://www.t.zp.ua/іспанія-з-запоріжжя), у цьому випадку, безпрограшний варіант. Зустріч Нового року тут завжди проходить весело, тепло, смачно і незабутньо.
  Острови вічного літа
  На Тенеріфе, в розпал зими, справжнісінький «оксамитовий сезон». Температура повітря коливається в межах 21-23°С, та ніяких опадів. У жодній європейській столиці так тепло взимку не буває. Якщо ж порівнювати з азіатськими та африканськими країнами, то тут немає тропічної вологості, що важко переноситься, відчувається лише свіжість, яку приносить океанський бриз. Температура води у океані близько +20°С.
  Особливу гордість Канарських островів становлять природні ландшафти та пейзажі. Навіть у грудні, прибережна зона потопає у бурхливій тропічній зелені. А схили гір, випалені виверженнями вулканів, вражають неземними, «марсіанськими» пейзажами. Візитною карткою островів є пляжі із чорним вулканічним піском. Вражаюча різноманітність природних форм робить Канари, одним із найдивовижніших і найкрасивіших місць на планеті.
  Ну і найголовніше – святкування Нового року на Канарських островах абсолютно не схоже на традиційні хороводи біля ялинки та безпробудні застілля. Атмосфера свята створюється зовсім іншим чином. Рік у рік, з незмінним вибухом креативності, новорічної ночі на вулиці виходять артисти та музиканти в карнавальних костюмах. З піснями, танцями та жартівливими виставами карнавал рухається до узбережжя та закінчується масштабним салютом для всіх та кожного, незалежно від привілеїв, національності, віку та доходу.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK