Міжнародні джерела інвестицій для бізнесу: в Україні відкрито перший офіційний офіс World Trade Centers Association ( WTCA)
  

13 серпня в Києві о 13.00 очільники офіційного офісу WTC Kyiv презентують українську програму Асоціації світових торговельних центрів для бізнесу та інвесторів.

Принципи та переваги співпраці українського бізнесу з WTCA, як підприємцям знаходити партнерів та будувати міжнародну мережу, чому важливо співпрацювати із дійсними членами асоціації – розповість Валерій Мещеряков, президент WTC Kyiv. 

Про досвід налагодження ефективних міжнародних зв’язків та структуру світових фінансових хабів буде говорити Робін ван Пуйенбрук, виконавчий директор WTCA, який спеціально запрошений на урочисте відкриття WTCA в столиці України.

В ході брифінгу для преси будуть також висвітлені питання пріоритетних напрямків міжнародної співпраці та світові тренди, як знайти партнерів, бізнес-модель співпраці із світовими центрами.

«Українська економіка перманентно долає труднощі, і це не абстрактні категорії – ми всі кожного дня відчуваємо на собі нестачу ресурсів та наслідки високих ризиків. Сьогодні ми презентуємо новий інструмент, що стане імпульсом української економіки та відкриє нашу країну для світу. Запрошуємо до співпраці» – коментує Валерій Мещеряков.

Про WTC Kyiv: 

Всесвітній торговельний центр в Києві (WTC Kyiv) представляє міжнародну спільноту, що об’єднує підприємців, промисловців, державні установи та органи місцевого самоврядування, щоб надати новий імпульс економіці України задля конкурентного розвитку громадян та бізнес-ініціатив. WTC Київ набув статус члена Асоціації WTC, що через світові ділові кола в більш ніж 330  торговельних центрах та понад 90 країнах об’єднує українських підприємців із джерелами міжнародного фінансування, стратегічними партнерами та каналами дистрибуції. WTC Київ створює прозорий та підзвітний механізм інвестування, що надає доступ інвесторам до мережі перевірених партнерів, створюючи нову конкурентну економіку в Україні.

WTC Київ – унікальна екосистема, що інтегрована в міжнародну мережу та світові ділові кола і допомагає українському бізнесу залучати інвестиції, розвивати міжнародне партнерство та дистрибуцію. 

Про WTCА:

Асоціація світових торговельних центрів стимулює торговельні та інвестиційні можливості для забудовників комерційної нерухомості, агентств економічного розвитку та міжнародного бізнесу, що розбудовують глобальні зв’язки та мережу партнерів.

Це міжнародна екосистема глобальних зв’язків та інтегрованих торговельних послуг, що працює у більш ніж 90 країнах в яку залучені понад 15 000 професіоналів WTCА.


Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK