Іспанський напрямок
  
Author:

Цілий океан коронавірусних обмежень, змусив більшість українських туристів, на якийсь час забути про відпочинок на європейських курортах. У тому числі і про відпочинок в Іспанії (https://www.t.zp.ua/испания-из-запорожья). І справа навіть не в тому, що в Іспанію теоретично неможливо потрапити, просто інші напрямки, на сьогодні є набагато більш доступними. Тому туристичного буму в Піренейському напрямку не бачиться і в першому наближенні.
  Вся надія на вакцинацію
  Дуже хочеться сподіватися, що до наступного сезону, ситуація налагодиться. В першу чергу, завдяки масовій вакцинації. Хоча тільки наступна хвиля захворюваності покаже, наскільки ефективними є існуючі вакцини. Чекати залишилося недовго. Медики попереджають, наступне загострення прийде разом з осіннім похолоданням. Ось тоді і подивимося.
А поки, нинішній сезон на курортах Іспанії (https://online-tour.net/туры-в-испанию-из-украины/) добігає кінця. Будувати плани на цей сезон, вже, практично, не має ніякого сенсу. А ось на наступний, вже можна загадувати. Я думаю, що початок сезону, буде відзначено істотним зниженням цін. Так завжди надходять, при спробі заманити максимум туристів після серйозної кризи. Але, цілком можливо, така ж ситуація буде спостерігатися не тільки по Іспанії, але і по інших напрямках.
  Будемо сподіватися, що наступний сезон буде вже практично повноцінним. І порадує туристів не тільки низькими цінами, а й широким вибором.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK