Онлайн-бібліотека для дітей
  

Можливості казки безмежні. Вона показує безліч моделей поведінки у житті, передає важливий досвід, який ще не встигла накопичити дитина. Казка може опанувати увагу малюка, збагатити його внутрішній світ, допомогти зрозуміти себе. Сьогодні батьки та вихователі приділяють дуже багато часу інтелектуальному розвитку дітей, але їхня емоційна сфера залишається майже без уваги. Для малюка ж, для його психічного здоров’я відчуття відіграють важливу роль. Казка здатна повністю компенсувати нестачу розвитку емоцій.

Онлайн-бібліотека для дітей https://tales.org.ua/ пропонує великий вибір казок для дітей різного віку, ви знайдете українські народні казки, казки народів світу, українських та зарубіжних казкарів.

Казка вчить добру, виховує дитину. У ній, як правило, немає півтонів — зло та добро чітко протиставлені. При цьому позитивний герой завжди знаходиться в більш вигідній ситуації і цим перетягує дитину на свій бік, дозволяє малюкові ототожнювати себе з ним і ставати кращим, сміливішим, мудрішим, добрішим. Разом з героєм дитина співчуває, співпереживає, допомагає слабким, шукає правильний шлях, бореться з несправедливістю, може, робить помилки, але виправляє їх.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(3)
id169144-Ирина Шевела Ирина Шевела
Онлайн-бібліотека – це надзвичайно зручний інструмент для студентів та всіх, хто цікавиться навчанням та дослідженнями. Рекомендую сайт Studbook studbook.com.ua/ . Тут ви знайдете величезний вибір підручників та наукових статей, які допоможуть вам поглибити знання у будь-якій галузі. Це справді неймовірний ресурс для студентів, які шукають надійний джерело для навчання.
id175434-Олег Филимонов Олег Филимонов
Не для дітей, а швидше вам, можу порадити кращі посібники англіської мови ua.salonmarketing.pro/blog/knigi-anglyska-mova-pershe-zanure… , хочу діти старшого віку також можуть їх успішно застосовувати та виходити на новий рівень знань. Якщо майбутня робота буде пов’язана зі знанням англійскої, знати мову треба досконало.
Flaster Flaster
А де можна знайти хороші підручники англійської мови?
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK