Приватний Будинок для людей похилого віку в Харкові – Затишний Дім
  

«Затишний Дім» в Харківській області https://uytniy-dom.com/uk/ запрошує всіх бажаючих скористатися їхніми послугами та насолодитися комфортним та затишним проживанням для людей похилого віку. Вони пропонують різні варіанти проживання, включаючи довгострокове проживання на рік і більше, а також можливість оренди на місяць, тиждень або навіть подобово.

У «Затишному Будинку» обіцяють професійний догляд та підтримку, індивідуальну систему харчування та різноманітне дозвілля для пенсіонерів. Цілодобовий догляд, сучасні умови проживання та доступні ціни роблять це місце привабливим для людей похилого віку.

Також, «Затишний Дім» пропонує нову послугу – перебування лише вдень, що може бути зручним рішенням для сімей, які не мають можливості доглядати літніх батьків весь день. Тут створено всі умови для найкращого перебування, зокрема спеціальне обладнання для інвалідів.

Постояльці у цьому будинку для літніх людей приїжджають з усієї України, і «Затишний Дім» обіцяє теплу атмосферу, цілодобовий кваліфікований догляд та професійний підхід до кожного постояльця.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK