Приватні ветеранські облігації
  
Author:

Малі та середні бізнеси зазнають особливої потреби у захисті та підтримці, особливо ті, чиї власники добровольці стали захисниками України під час повномасштабного вторгнення Росії. Внаслідок широкомасштабної військової кампанії кількість ветеранів зростає, і прогнози свідчать, що після закінчення конфлікту в Україні буде до 5 000 000 ветеранів, серед яких значна кількість буде власниками підприємств.

Вже зараз ми повинні будувати систему, яка допоможе кожному ветерану знайти своє місце в суспільстві та швидше соціалізуватися. Одним із ключових аспектів є підтримка ветеранського бізнесу, що передбачає зміни в законодавстві та забезпечення доступу до пільгового кредитування.

Зараз державні програми підтримки та кредитування малого та середнього бізнесу недостатні для задоволення попиту. З цією метою компанія FinStream розробила спеціальні умови пільгового кредитування саме для ветеранів-підприємців. Ми розуміємо, наскільки важливо дати можливість тим, хто захищав нас, повернутися до повноцінного життя.

Тому з радістю представляємо вам унікальний спільний проєкт громадської організації «Асоціація підприємців-ветеранів АТО» та фінансової компанії «К2000». Цей проєкт полягає в фінансуванні національного ветеранського бізнесу шляхом розміщення приватних ветеранських облігацій (корпоративні облігації ТОВ «К2000» з цільовим використанням).

Усі зібрані кошти з продажу цих облігацій будуть спрямовані на підтримку та розвиток українського ветеранського бізнесу. Ми віримо, що ця ініціатива допоможе ветеранам-підприємцям зростити та реалізувати свій потенціал, забезпечуючи таким чином їхнє активне включення в економіку країни після тяжких випробувань на фронті.

 

Переваги приватних ветеранських облігацій

На сьогоднішній день розвиток малого та середнього бізнесу стає надзвичайно важливим для економіки країни. З’явилася нова категорія підприємців – ветерани, більшість з яких, замість розвитку свого бізнесу, стали добровольцями і захистили нашу державу. Але зараз вони прагнуть відновити свою діяльність та наздогнати конкурентів, які розвивалися, поки вони змушені були воювати.

Швидка реабілітація їх бізнесу перш за все потребує фінансової підтримки. Ми розуміємо, наскільки критично важливо забезпечити їх необхідним пільговим фінансуванням та кваліфікованою допомогою. Компанія FinStream за роки своєї діяльності профінансувала 48% ветеранських бізнесів у своєму кредитному портфелі, і ми прагнемо розширювати цей відсоток.

Наша мета – сприяти розвитку ветеранського бізнесу та популяризувати інформацію про послуги та продукти ветеранів-підприємців. Ця концепція зможе здійснитись тільки за умови, якщо ми об’єднаємо зусилля і спрямуємо їх на підтримку тих, хто захищав нашу землю та спокій.

Як придбати приватні ветеранські облігації

Отже, приватні ветеранські облігації (ПВО) мають обсяг емісії – 50 000 штук, номіналом — 1 000 грн./шт., емітентом облігацій виступають ТОВ «К2000» (код ЄДРПОУ 40776130).

Компанія пропонує дохідність – 6% річних (зростатиме в міру покращення економічної ситуації в країні, перегляд відсоткової ставки – кожні 6 місяців). Виплата дивідендів здійснюється щоквартально. Мінімальна сума інвестиції – від 50 тис. грн. (рекомендований пакет облігацій з урахуванням супутніх витрат). Викуп облігацій (оферта) – кожних 6 місяців.

Облігації можна придбати на позабіржовому ринку (угода між нами та інвестором) або на біржі через професійних учасників фондового ринку. Для цього потрібно:

  • Відкрити рахунок в банку для можливості оплати за облігації та зарахування доходу (якщо є відкритий рахунок в національній валюті – можна використовувати його).
  • Відкрити рахунок в депозитарії (організації, де ведуться реєстри власників цінних паперів);
  • Підписати договір на брокерське обслуговування з обраним Вами брокером;
  • Оформити заявку на придбання облігацій та внести кошти на власний банківський рахунок;
  • Купити облігації – безпосередньо у нас або на біржовому ринку через власного брокера (облігації ТОВ «К2000» можна знайти в біржовому списку Української Біржі – код K20001);
  • Отримати придбані облігації на свій рахунок у депозитарії;
  • Кожного кварталу отримувати відсотковий дохід на власний банківський рахунок.
  • В кінці строку обігу облігацій (чи достроково відповідно до умов емісії) – отримати суму своєї інвестиції та дохід.

Звичайно дивлячись на такий перелік дій виникає багато питань, але залишивши заявку на сайті у розділі – ПВО, ви отримаєте повний супровід на кожному етапі та всі необхідні документи від фахівців нашої компанії.

Переваги інвестування з Finstream

Якщо мова йде про інвестування в малий та середній бізнес в Україні з компанією Finstream, інвестор отримує декілька переваг. Перш за все, такий інвестор диверсифікує ризики, розподіляючи свої кошти між різними бізнесами, а не зосереджуючи їх в одній компанії. Інвестування у приватні ветеранські облігації дозволяє власнику отримувати стабільні дивіденди, тоді як компанії зможуть розвиватися завдяки отриманим інвестиціям.

Також, компанія Finstream гарантує зворотний викуп облігацій у інвестора, що знімає з нього клопіт реалізації своєї частки. Наша компанія надає повний спектр послуг з оформлення акцій та облігацій, а також консультує потенційних інвесторів, вирішуючи всі їхні запитання.

Ми не просто надаємо фінансову підтримку бізнесу, ми створюємо можливості для підприємців розвиватися та стати фундаментом економічного розвитку України. Наша мета – допомогти українським підприємцям досягати успіху та внести свій внесок у процвітання країни.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK