Збірка компьютера в інтернеті
  
Author:
Я дуже хочу зібрати собі комп’ютер для роботи, природно, що потрібно звертатися до фахівців. Порадьте мені, будь ласка, сайт де займаються цим, і бажано щоб не дуже дорого брали за свої послуги.

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(3)
Maria90 Maria90
Ось переходь за посиланням telemart.ua/ua/assembly-start.html і ти потрапиш на сайт Telemart, у них ти можеш замовити повну конфігурацію ПК. Ти просто скажеш для яких цілей тобі потрібен комп’ютер і тобі підберуть оптимальний варіант під твої потреби та фінансові можливості.

Плюс у них на сайті є у продажу всі необхідні компоненти, з яких складається комп’ютер. Особисто я їх роботою дуже задоволена, і комп’ютер вийшов навіть кращим, ніж очікувала, у мене ігровий замовляла сину.
Larisa237 Larisa237
Було б круто, бо я навіть не розумію куди звертатися, переглянула кілька сайтів, але там за послуги дуже величезні ціни. Залиш мені, будь ласка, посилання на сайт, я у них все дізнаюся, і якщо мене все влаштує, звичайно ж скористаюся їхніми послугами.
Maria90 Maria90
Я сама нещодавно собі збирала комп’ютер, вірніше теж зверталася до людей, що знаються на цьому. Можу дати координати сайту, що займаються цим, а ти вже їм кажи який комп’ютер ти хочеш.
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK