10 ідей подарунків шанувальникам Apple на новий рік
  
Author:

Подарунок має бути не тільки цікавим, але ще й потрібним. Тому до питання вибору потрібно підходити логічно. Наприклад, якщо ви хочете зробити приємний сюрприз фанату техніки Apple, то і подарунок має бути відповідним – з нотками перфекціонізму.

Зазвичай у шанувальників Apple є якщо не весь арсенал фірмової техніки, то хоча б найбільш «життєвоважливі» гаджети – смартфон, розумний годинник і навушники. При цьому у «яблучного» виробника є ще багато інших продуктів, якими фанат Apple хотів би володіти, але не може через різні причини. Тож наш список складатиметься з приємних доповнень до вже наявних пристроїв цього виробника.

Але, любов до техніки Apple – це не завжди прихильність до бренду, а, скоріше, тип мислення. Тому не дивуйтеся, якщо знайдете в нашому списку фен Xiaomi або щось подібне – ми також вибрали пристрої інших брендів, які повинні сподобатися епломану.

Бездротова зарядка

Заводський комплект «яблучних» девайсів не багатий – це сам пристрій, зарядний кабель і документація. Apple більше не кладе в коробку зі смартфонами та іншими пристроями навіть зарядний блок живлення. Що вже говорити про більш зручні та просунуті рішення. Наприклад, про бездротову зарядку – адже зараз її підтримують усі девайси, включно з бездротовими навушниками.

Тож хорошим подарунком точно стане станція бездротової зарядки. Спасибі універсальному стандарту Qi, вибір тут просто величезний. Наприклад, можна подарувати фірмову підставку MagSafe Duo, призначену для одночасної зарядки двох пристроїв. А якщо не влаштує цінова політика оригінального аксесуара, то завжди можна підібрати якісний аналог.

Остання, до речі, ще зручніша і функціональніша, бо одночасно заряджає і смартфон, і годинник, і навушники.

Тільки не забудьте додати в комплект потужний блок живлення з підтримкою швидкої зарядки.

Автомобільний тримач із бездротовою зарядкою

Автомобілісти завжди страждають від того, що в машині немає повноцінного місця для зберігання смартфона. Так, бувають різні підстаканники і монетниці, де крихкий корпус айфона покриється подряпинами вже після кількох поїздок. Так що можна з упевненістю подарувати автомобільний тримач.

Та не простий, а з унікальним функціоналом. Наприклад, як цей – з автоматичним підлаштовуванням під розмір пристрою, а також з бездротовою зарядкою і активним охолодженням.

Ігровий контролер

З виходом нового покоління айфонів Apple дала зрозуміти, що її мобільні пристрої тепер здатні скласти конкуренцію ігровим приставкам. Так що, починаючи з iPhone 15 Pro, користувачі «яблук» можуть запускати на смартфонах повноцінні комп’ютерні ігри. Експерти з графіки стверджують, що якість картинки в портативних іграх вражає, але з управлінням на сенсорному екрані поки що справжня біда.

Тому власнику новенького айфона можна «підігнати» бездротовий ігровий контролер. Наприклад, геймпад від PlayStation 5 або Xbox. Можна і щось простіше на кшталт рішень Hori.

Є інший цікавий і ергономічний варіант – взяти спеціальний ігровий контролер для смартфона. Він одразу йде з тримачем для пристрою.

За необхідності можна придумати ще більш лайтовий варіант. Для цього знадобиться просто тримач для смартфона у вигляді джойстика, а також тригери-накладки і курки.

Просто подаруйте цей набір, а юзер, який «грає», сам легко розбереться з налаштуванням.

Ремінці для Apple Watch

Чудовим подарунком для власника «яблучного» годинника стане новий ремінець. Зазвичай цей аксесуар купується разом із пристроєм і використовується «до талого». Так ось, порадуйте любителя розумних годинників стильним оновленням.

Є дешевші та дорожчі варіанти – ціна залежить від матеріалу, якості виготовлення, а також типу застібки.

Чохол для iPhone

Якщо ви хочете зробити незабутній подарунок, даруйте чохол. Він нагадуватиме про себе щоразу, коли юзер візьме в руки телефон. Буде добре, якщо це шкіряний оригінальний Leather Case з приємною фактурою і ароматом натуральної шкіри.

Звісно, дарувати можна не лише оригінал. У продажу є якісні рішення інших брендів – наприклад, прозорі силіконові чохли-накладки з Mag Safe.

Вибір великий, тож приготуйтеся поламати голову над дизайном і кольором. Тільки не забувайте про сумісність з різними моделями – чохол для iPhone 13 і чохол для iPhone 14 відрізняються фізично.

Сумка або чохол для MacBook

Захисту потребує не тільки смартфон, а й комп’ютер. І, якщо у шанувальника Apple в арсеналі є MacBook, то це дуже хороший привід подарувати йому пластиковий бампер. Не для авто, звісно – у продажу є захисні кейси для макбуків різних кольорів і розмірів.

А ще можна подарувати сумку із захистом від потрапляння води.

Міцна, легка і захищена від води сумка, виконана в дусі продуктів Apple, буде у господаря мобільного комп’ютера в пошані.

Чохол для навушників

Здається, що більше Apple вигадує нових гаджетів, то більше у продажу з’являється різних аксесуарів. Але це нам на руку – є куди розгулятися з приводу вибору подарунка на Новий Рік.

Наприклад, можна подарувати чохол для навушників AirPods. Чудовий подарунок – якщо у людини є самі навушники, звісно.

ТВ-приставка

Навіть у найпросунутішого користувача Apple може не бути фірмового медіаплеєра, тому що не всі знають про існування телевізійної приставки. А вона є – це Apple TV 4K, яка показує ТБ, фільми і навіть дає змогу запускати ігри з App Store.

Приставка підтримує трансляцію з айфонів, айпадів і макбуків, тож буде гарним доповненням для домашньої медіасистеми – можна дивитися зняті під час відпустки відео та фотографії.

Модний фен

Але що ми все про смартфони, та про «яблука». Адже фанати Apple люблять не тільки техніку цієї компанії, а й інші якісні пристрої. Причому необов’язково смартфони або інші гаджети – не менш приємним подарунком може стати навіть фен для волосся. Тільки не класичний, який є в кожному домі.

Ні, ми, звісно, не наполягаємо на пристроях фірми Dyson, які стали культовими. Тому пропонуємо звернути увагу на пристрій Mijia H501. Це дочірня компанія Xiaomi, яка виробляє техніку для дому та товари для краси. І, при цьому, не соромиться надихатися преміальними рішеннями конкурентів.

Коротше, такий фен буде чудовою бюджетною альтернативою Dyson’у.

Портативний принтер

У фототеці айфона завжди є що роздрукувати і повісити в рамочку. І зараз для цього навіть не потрібно йти в ательє або купувати дорогий принтер. Для рідкісних відбитків підійде компактний фотопринтер Xiaomi Mi Portable Photo Printer.

Він підключається до смартфона через Bluetooth і друкує фотографії зі швидкістю 1 стор/хв. Для роботи йому не потрібне чорнило, але знадобиться запасний набір спеціального паперу.

Повірте, першу пачку ви витратите в перший вечір застілля. Тим більше користувачі хвалять якість друку – вона краща, ніж у знаменитої системи Polaroid.

Що ще?

Насправді, подарунок не можна вимірювати якістю, вартістю та іншими властивостями. Це має бути сюрприз, зроблений від душі – тоді його однакового приємно буде дарувати або отримувати, незалежно від того, ігровий ноутбук це чи кумедний аксесуар, виконаний у святковій тематиці, матеріал підготував портал новин Рівного https://pressa.rv.ua/.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK