life:) продовжує набір у програму «Стрибок у життя:)»
  
Company: Lifecell
Lifecell

life:) вшосте проводить відбір учасників до соціально-освітньої програми «Стрибок у життя:)» та запрошує активних і талановитих старшокурсників провідних ВНЗ країни подавати свої заявки. Цього року, окрім Києва, Одеси, Харкова, Львова, Дніпропетровська та Донецька, до проекту було включене сьоме місто – Сімферополь.

Освітня програма триває близько півроку і включає в себе курс теоретичного та практичного навчання, а також створення та захист проектних робіт. Кожному учаснику програми допомагає персональний куратор – співробітник компанії. По завершенню програми її учасники здобувають професійні навички та отримують цінний досвід роботи. Найбільш успішні студенти потраплять у кадровий резерв компанії. Загалом за п’ять років існування програми «Стрибок у життя:)» близько 200 молодих людей успішно пройшли навчання, а 70 найкращих студентів приєдналися до дружної команди life:).

Із деталями програми «Стрибок у життя:)» можна ознайомитись на офіційному сайті оператора за посиланням www.life.ua/jump. А для того щоб швидко відслідковувати новини проекту, отримувати корисні поради та спілкуватись із випускниками попередніх програм, долучайтесь до офіційної групи «Стрибок у життя:)» у соціальній мережі ВКонтакте за посиланням http://vk.com/jumpintolife.

 
03110, м. Київ, вул. Солом’янська, 11, літера «А»

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.