«Інтертелеком» привітав наймолодших шахістів України
  
Company: Інтертелеком

З 2 по 10 травня в Миколаївському обласному шаховому клубі проводився Чемпіонат України з шахів серед хлопчиків і дівчаток до 10 років. У ньому взяли участь 31 дівчинка і 98 хлопчиків з усіх областей України. Національний 3G оператор «Інтертелеком» став партнером проведення Чемпіонату з шахів у м. Миколаїв.

Переможцям вручили Wi -Fi роутери Huawei EC5321u-1 зі 100 днями безлімітного інтернету в подарунок. Для безпечного використання 3G інтернету в тарифних планах активована послуга «Батьківський контроль, гнучке управління». Унікальність послуги полягає в тому, що батьки можуть визначати перелік сайтів, доступних для відвідування їх дітьми. До речі, переможцями у категорії класичних шахів стали: у групі дівчат – Алексєєнко Юлія з м. Харків, в групі хлопчиків – Домальчук – Йонассон Олександр з м. Одеса. Вони отримали право представляти Україну на чемпіонаті світу.

У програму змагань Чемпіонату України з шахів серед хлопчиків і дівчаток до 10 років входили змагання з класичних шахів, швидких шахів та найдинамічніших партій – бліц.

«Цей турнір став першим етапом у тривалій співпраці з Федерацією шахів України. Для оператора «Інтертелеком» підтримка подібних проектів – розвиваючих спортивних ігор – є основним напрямком соціальної політики компанії, – зазначив керівник Миколаївського та Херсонського відділень оператора «Інтертелеком» Сергій Малишев. – «Для розумового розвитку шахи значать те ж саме, що спорт для фізичного вдосконалення, тому проведення та підтримка подібних змагань, особливо серед дітей молодших класів, є дуже важливим фактором у формуванні інтелектуального здоров’я підростаючого покоління».

У свою чергу представник Федерації шахів – директор ДЮСШ з шахів м. Миколаїв – Руслан Хамзін повідомив: «Федерація шахів безперервно закликає всіх бажаючих меценатів та спонсорів долучитися до заохочення підростаючих інтелектуалів. І ми раді, що компанія «Інтертелеком» поповнила ряди наших партнерів. Бо значення такої інтелектуальної гри, як шахи, у вихованні молодого покоління дуже велике. Шахи – це наука, яка розвиває увагу, пам’ять, вибірковість в оцінюванні факторів, культуру та дисципліну розумової діяльності».

Фоторепортаж події:

shakhmaty-v1.jpg

 

shakhmaty-v2.jpg

 

shakhmaty-v3.jpg

   

shakhmaty-v4.jpg

 
shakhmaty-v5.jpg
   
shakhmaty-3.jpg
 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Phone: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.