Нові тарифні плани для використання 3G інтернету
  
Company: Інтертелеком
Інтертелеком

З 1 червня 2014 року оператор «Інтертелеком» запускає нову лінійку інтернет-тарифів для підключення найшвидшого 3G інтернету в Україні.

У новій лінійці пропонуються п’ять тарифних планів для різних профілів використання інтернет-послуг. Абонентам пропонуються на вибір тарифи з передплаченим об’ємом пакетних мегабайт для щоденного або періодичного використання на швидкості до 3,1 Мбіт/с. Для збільшення швидкості інтернет-доступу до 14,7 Мбіт/с абонентам пропонується спеціальна послуга «Турбо швидкість».

«Простий 3G» – зручний тариф для періодичного використання зі щомісячним нарахуванням 1000 МБ. Абонплата 60 грн. на місяць.

«Мега День» – тариф для активних користувачів 3G інтернету. Тарифний план передбачає щоденне нарахування 500 МБ трафіку для роботи і розваг. Абонплата 139 грн. на місяць.

«3G Безліміт» – безлімітний тариф відмінне рішення для тих, хто постійно в мережі. Перші 1000 МБ на добу надаються на високій швидкості. Трафік понад пакету надається на швидкості до 128 Кбіт/с. Абонплата 199 грн за місяць.

«Вільний день» – вільний доступ до 3G інтернету з нарахуванням 500 МБ за 7 грн. в день за фактом використання.

«3G Старт» – тариф без абонентської плати для періодичного використання 3G інтернету з оплатою за використаний трафік.

Нові тарифні плани 3G інтернету доступні для підключення в Центрах обслуговування абонентів, у офіційних дилерів, а також при активації в коробкових рішеннях.

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Phone: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.