«Інтертелеком» і Social Camp Ukraine 2014 визначили кращі соціальні проекти
  
Company: Інтертелеком
Об'єднати представників бізнесу, органів державної влади, некомерційних організацій та просто ентузіастів для вирішення соціальних проблем України вдалося організаторам конференції Social Camp Ukraine 2014.

Соціально значущий захід проходив з 6 по 7 вересня в м.Одеса. В рамках конференції, учасники відвідали тренінги, семінари, а також пройшли підготовку до параду соціальних проектів.

До складу журі параду увійшли чиновники Одеськоъ обласної та міської рад, а також оператор «Інтертелеком» в якості представника соціально відповідального бізнесу.

Учасники параду презентували ідеї, покликані поліпшити життя українського суспільства. Зокрема, особливої ​​уваги були удостоєні проекти, спрямовані на допомогу людям з обмеженими можливостями, а також учасникам бойових дій в зоні АТО.

Найбільш цікаві та актуальні ідеї параду соціальних проектів були відзначені призами від компанії «Інтертелеком». Зокрема, автори проекту «Соціальна адаптація слабочуючих дітей» отримали обладнання з можливістю безлімітного 3G інтернет-доступу для проведення онлайн-трансляції уроків з навчання сурдоперекладу.

Можливість безкоштовного і необмеженого користування послугами 3G інтернету отримали і автори найактуальнішого, на думку оператора, проекту «Допомога переселенцям зі Сходу України і захисникам нашої країни».

Крім того, ми вирішили надати допомогу ще кільком проектам. Дізнатися про це докладніше, а також запропонувати власні ідеї щодо поліпшення життя нашої держави і суспільства, можуть усі бажаючі, на сторінках груп оператора в соціальних мережах Facebook та ВКонтакте.

 

Social_camp1.jpg

 

Social_camp2.2.jpg

 

Social_camp4.jpg

   

 

 

 

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Phone: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.