«Домашній Wi-Fi інтернет» тепер в кожному регіоні України
  
Company: Інтертелеком
Використовуйте всі переваги безлімітного інтернет-доступу до 3 Мбіт/с, навіть якщо ви знаходитесь далеко за містом!

Домашній Wi-Fi від «Інтертелеком» незамінний там, де забезпечити провідний зв'язок занадто дорого або технічно неможливо.

Підключення Інтернету за технологією Wi-Fi здійснюється шляхом установки точки доступу Wi-Fi у вигляді виносної антени. Вона легко кріпиться на стіну або щоглу, забезпечуючи високоякісний прийом сигналу. Далі, кабель антени підключається до домашнього ПК або стаціонарного роутеру для створення домашньої Wi-Fi зони.

Підключайте до домашньої мережі відразу декілька пристроїв: комп'ютер, ноутбук, планшет або смартфон, – і користуйтеся необмеженим доступом в Інтернет всією родиною!

Гнучка тарифна лінійка дозволяє вибрати тариф, який підійде саме вам. Дізнатися детальніше про безлімітні тарифи для домашнього інтернету.

Контролюйте витрати, поповнюйте рахунок в будь-який час, користуючись зручним особистим кабінетом на сайті «Інтертелеком» і системою електронних платежів.

Для організації домашньої Wi-Fi зони ви можете залишити заявку на нашому сайті, або звернутися в найближчий Центр обслуговування абонентів, або в магазини дилерів «Інтертелеком».
У вересні при підключенні послуги скористайтеся спеціальними акційними пропозиціями: «Домашній інтернет комплект» та «Домашній інтернет акційний».

Дізнатися детальніше про послугу.

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Phone: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.