«Фаворити Успіху» logo Україна визначила Фаворитів Успіху 2013 року
© FAVOR.com.ua
 
Україна визначила Фаворитів Успіху 2013 року
  

25 грудня, конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» завершив фінальний етап щорічного народного голосування, яке визначило товари та послуги України, що заслужили найбільшу довіру споживачів у 2013 році!

Фаворит Успіху — 2013Народне голосування зупинено, і зараз на сторінках FAVOR.com.ua опубліковано фінальний рейтинг громадського визнання та довіри до торгових марок у понад 500 категоріях ринку товарів і послуг. Кожна категорія є окремою номінацією конкурсу і в сукупності вони охоплюють практично всі сфери ринку народного споживання, від продуктів харчування до автомобілів люкс-класу. Також рейтинг популярності складений відносно столичних розважальних закладів, медичних, освітніх і фінансових установ, учасників мас-медіа ринку, а також найяскравіших представників українського шоу-бізнесу.

Рейтинг торгових марок складався протягом усього 2013 з січня по грудень, і будувався на підставі опитування 40 тисяч жителів України, з усіх її кутків. Факт лідерства в рейтингу народної довіри є для торгової марки найнадійнішою рекомендацією тим, хто прагне завжди вибирати для себе тільки найкраще.

InMind & КМІСПо завершенню опитувань всі отримані від респондентів дані були передані для аудиту незалежним рейтинговим організаціям: маркетинговій дослідницькій компанії InMind і Київському міжднародному інституту соціології (КМІС). По завершенню аудиту, компанією InMind буде незабаром складений підсумковий, комплексний рейтинг торгових марок товарів та послуг України, який також включає експертну оцінку та думку українських публічних людей і знаменитостей.

Методика конкурсу «Фаворити Успіху» каже, що успіх торгової марки на ринку є цілком обчислюваним значенням. Це сукупність трьох складових: якості, популярності та довіри. Якість товарів і послуг оцінюють провідні фахівці різних напрямків українського ринку (конкурс являє всіх представників експертних комісій індивідуально та поіменно). Популярність — так звані «експерти з успіху» — зірки української сцени і телебачення, публічні люди, знаменитості. А свою довіру до торгових марок висказавают тільки безпосередні споживачі, вказуючи на кращі, на власний погляд, торгові марки товарів і послуг у народному голосуванні на FAVOR.com.ua.

Лідери рейтингів вже отримують від організаторів поздоровлення з перемогою і запрошуються на щорічну церемонію нагородження «Фаворитів Успіху – 2013»! На майбутньому святковому заході представникам компаній-переможців буде вручена найпочесніша щорічна нагорода для торгової марки — золота медаль «Фаворит Успіху»! Разом із нагородою переможці також отримують ліцензійне право відтворювати цей знак на упаковці і етикетці продукції, в рекламі та в іншіх комунікаціях.

Майбутня церемонія нагородження «Фаворитів Успіху» стане вже 11-ою! Враховуючи імена Фаворитів у блоці номінацій «шоу-бізнес», а також те, що співорганізатором майбутнього заходу є Олександр Лещенко (хореограф шоу-балету «Форсайт»), прийдешнє святкове шоу очікує бути наяскравішим і надинамічнішим ніж будь-коли! Слідкуйте за подальшими анонсами на сторінці конкурсу в соц. мережах, на Фейсбуці та ВКонтакті, а також підписуйтесь на канал конкурсу на YouTube!

А 1 січня, як завжди, стартує народне голосування вже Нового, 2014 року!

Команда конкурсу «Фаворити Успіху» та порталу FAVOR.com.ua вітає всіх з наступаючим Новим Роком! Щиро вітаємо всіх без винятку: як учасників голосування конкурсу так і його номінантів! Ми надзвичайно уважно ставимося до кожної респондентських оцінки та цінуємо кожну думку як унікальнцу! Саме завдяки небайдужим Інтернет користувачам, які щорічно вказують свої уподобання і надають свої рекомендації, проект розвивається і щорічно визначає Фаворитів України. Тому ми з нетерпінням чекаємо вас і в Новому році! Віримо, що він буде ще цікавіше, принесе нові відкриття і незабутні враження, та буде насичений тільки позитивними подіями!

З наступаючим Новим Роком! Нехай Успіх незмінно супроводжує вам у всіх справах, будьте завжди його Фаворитами!

https://favor.com.ua/news/17521.html