Катерину Бужинську нагородили медаллю,яка вперше була презентована в Україні
  
Компания: Екатерина Бужинская

 28 лютого  У Житомирі відбулося головне свято благодійництва – регіональний конкурс «Благодійна Україна».

Віднині до числа областей, де знайшли та відзначили кращих доброчинців, доєдналася Житомирщина. У вересні 2015 року офіційно стартував регіональний конкурс «Благодійна Житомирщина – 2015».

Його організатором виступає Всеукраїнська Асоціація благодійників України, а координатором виступила дитяча громадська організація «Все робимо самі».

 Конкурс «Благодійна Житомирщина» є регіональним етапом Національного конкурсу «Благодійна Україна» – єдиного загальнонаціонального проекту з пошуку та відзначення кращих благодійників та найбільш ефективних доброчинних ініціатив. Конкурс заснований у 2012 році Асоціацією благодійників України. У попередні роки регіональні конкурси «Благодійна Україна» проходили у трьох областях – Одеській, Херсонській та Львівській. Нині до цього кола доєдналися Житомирська область.

За доброчинну волонтерську діяльність,милосердя,благодійність та допомогу тим,хто на це потребує 28 лютого медаллю «За Благодійництво в Україні» та дипломом була нагороджена Народна артистка України, Президент БО «Фонд «Відродження Прикарпаття»,співачка Катерина Бужинська. 

   

Медаль «За Благодійництво в Україні» була вперше презентована в нашій державі.

Цєю медаллю також нагородили благодійників з Німеччини, Великобританії, Польщі, України, Америки, які надавали допомогу у 2015 році.

Також 28 лютого був проведений благодійний концерт Катерини Бужинської та завдяки цьому маленька трирічна дівчинка Сюзанна з ДЦП мала змогу поїхати на термінове лікування.

 

 
Тел.: 097-417-02-52
E-mail:
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте