Катерина Бужинська та 100 тисяч дітей встановили рекорд!
  
Компания: Екатерина Бужинская

6 червня 2016 року відбулося підведення підсумків міжнародного соціального проекту «Діти за мир у всьому світі» у Національному академічному драматичному театрі ім. Івана Франка у м.Київ.

На заході були присутні: Надзвичайний і повноважний посол Угорщини в Україні Ерно Кешкень, генеральний консул Угорщини в м.Ужгород Йожеф Бугайло, посол України в Угорщині Любов Непоп, почесний консул Угорщини в Івано-Франківській області Василь Вишиванюк, надзвичайний і повноважний посол України Ігор Дір, почесний консул Албанії в м.Харків Омаров Шахін, заступник міністра молоді та спорту Олександр Ярема, заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль, директор другого європейського департаменту МЗС України Юрій Мушка, президент самоврядування українців в Угорщині Юрій Кравченко, перший заступник президента світового конгресу українських молодіжних організацій Дмитро Лєкарцев, депутат ВРУ Дмитро Лубінець, президент БО «Фонд «Відродження Прикарпаття», Народна артистка України Катерина Бужинська, депутат Київської міської ради Микола Негрич, президент БФ «Подоляни» Тетяна Чубак, голова Волноваської районної ради Донецької області Валерій Лубінець, засновник «Промінь Іф» Дмитро Банах, меценат і бізнесмен з Болгарії Дімітар Стойчев, віце-президент БО «Фонд «Відродження Прикарпаття» Дмитро Мормуль, представники Національного проекту Книга Рекордів України Ганна Крисюк та Ігор Підчібій, меценати: Тамара Макарова, Іван Дочинець, Володимир Купчак. Також міжнародний соціальний проект «Діти за мир у всьому світі» підтримали Народні артисти України: Ніна Матвієнко, Іво Бобул та Павло Зібров.

Нагадаємо, 1 грудня 2015 року за ініціативи Почесного консульства в Івано-Франківську та Івано-Франківській області, БО «Фонд «Відродження Прикарпаття» стартував міжнародний соціальний проект «Діти за мир у всьому світі», метою якого є консолідація всього світу заради миру і благополуччя дітей, створення позитивного іміджу України в світі, поглиблення євроінтеграції України в Європі та допомога дітям учасників АТО, внутрішнім переселенцям, дітям – сиротам, організація їх оздоровлення та відпочинку в країнах, де реалізувався проект.  Більше ста тисяч дітей з усіх куточків світу, 35 європейських країн, 33 170 голубів миру, виготовленних руками дітей – все це стало результатом встановлення рекорду України та світу у категорії масові заходи: Наймасштабніший міжнародний соціальний проект «Діти за мир у всьому світі!».

Міжнародний соціальний проект «Діти за мир у всьому світі» було реалізовано в: Угорщині, Румунії, Болгарії, Чехії, Словенії, Австрії, Словаччині, Сербії, Естонії, Хорватії, Боснії та Герцеговині, Латвії, Литва, Польща, Молдова, Швейцарія, Ізраїль, Франція, Люксембург, Бельгія, Нідерландах, Єгипті, Іспанії, Португалії, Італії, Сан-Марино, Мальтійському Ордені, Ватикані, Великій Британії, Ірландії, Ліхтенштейні, Греції, Німеччині, Албанії та Швеції. Карти всіх країн були урочисто презентовані під час підведення підсумків проекту.

Глядачі мали змогу також подивитись відео про величезну роботу, проведену українськими дітьми в рамках проекту.

https://youtu.be/ljwjG7t03Nc

Під час проекту стартував флешмоб «Діти за мир у всьому світі», який підтримали голови парламентів, представники посольств і консульств, державних адміністрацій, українські артисти, дизайнери, телеведучі, дитячі колективи, а також артисти з Франції, Японії, Німеччини та Молдавії. Спеціально для проекту Укрпоштою була виготовлена колекційна тематична марка, яку передавали представникам країни, де відбувалась презентація карти миру.  Цією маркою були нагородженні представники оргкомітету міжнародного соціального проекту «Діти за мир у всьому світі».

В рамках проекту діти з усіх куточків України разом із Народною артисткою України, Президентом БО «Фонд «Відродження Прикарпаття», співачкою Катериною Бужинською презентували гімн проекту «Діти за мир у всьому світі». Це єдина українська пісня, яка пролунала під час загальної аудієнції Папи Франциска на площі Святого Петра у Ватикані, в Європарламенті, штаб-квартирі НАТО, парламенті Швейцарії та інших євро інституціях Європи. До створення композиції про єдине бажання миру, єднання та благополуччя в кожній державі долучились діти продюсерського центру Star Team, діти з Донбасу та сімей загиблих під час виконання військових обов’язків у зоні АТО. Гімн «Діти за мир у всьому світі» записували у трьох країнах:США,Болгарії,Україні.

В кожній країні до виконання гімну за мир долучались діти з усього світу. Адже мова музики зрозуміла всім, кожній нації. Вони, як маленькі посли миру закликають до єднання та прагнуть миру в кожній державі. Прем’єра гімну міжнародного соціального проекту «Діти за мир у всьому світі» в Україні відбулася на сцені Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка у виконанні Народної артистки України, співачки Катерини Бужинської, вихованців продюсерського центру «Star Team» (м.Івано-Франківськ) та зразкової вокальної студії «Ліра» (м.Калуш)

https://soundcloud.com/katerynabuzhynska/dirvznghst15

Під час урочистого заходу дівчинка з Волновахи Любов Макаренко, яка стала переможницею конкурсу української пісні Катерини Бужинської мала змогу заспівати з улюбленою співачкою, Народною артисткою України Катериною Бужинською пісню-єднання «Україна-це ми!» та отримала подарунок – путівку до дитячого табору у Болгарії.

Вже є домовленості про направлення дітей учасників АТО і переселенців, дітей сиріт з усієї України на оздоровлення в країни-учасниці цього проекту влітку 2016 року. Як приклад, Угорський уряд вже готовий прийняти і профінансувати оздоровлення і відпочинок близько 1000 дітей, країна Болгарія – 300, Румунія – 200, Австрія – 100 українських дітей. Також діти матимуть можливість відпочити у Бельгії, Швейцарії, Іспанії.

Міжнародний соціальний проект «Діти за мир у всьому світі» матиме своє продовження, адже, діти – є творцями майбутнього нашої держави, вони заявляють про себе, хочуть бути почутими та жити у мирному світі.

 
Тел.: 097-417-02-52
E-mail:
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте