Тм руна продовжує дарувати подарунки
  
Автор:
Хорошою традицією для компанії «Луцьк Фудз» та торгової марки «Руна» залишається дарувати подарунки своїм найулюбленішим споживачам. А відтак, для того, щоб завітати у будь-який куточок України із смачним подарунком, компанією запроваджений конкурс на найкращий рецепт справжньої по-домашньому смачної страви з використанням будь-якої продукції торгових марок, представлених в асортименті Луцьк Фудз.
На цей раз Руна завітала на Луганщину. Варто сказати, що саме з цього регіону нам найчастіше приходять листи із подякою за якісну та неабияку смачну продукцію. А ще господині Луганщини полюбляють ділитись з компанією своїми секретами приготування страв для найвибагливіших споживачів – членів їх родин, адже кожного дня дивувати новим та неперевершеним смаком доводиться саме їх. І допомагають у цьому соуси, аджики, гірчиця та інша продукція торгових марок Луцьк Фудз.
За свій рецепт «Утки новогодней» з використанням майонезу «Провансаль» ТМ «Руна», Рудяк Світлана, що проживає у с. Трехизбенка Словяносербського району отримала смачний гостинець, чому була надзвичайно здивована, коли на власному обійсті побачила представників компанії «Луцьк Фудз». А щирі слова вдячності нашим працівникам лише підтвердили те здивування та захоплення.
Ось так 14 лютого 2013 року на території Луганської області з’явився, а точніше сказати затвердився в своїх переконаннях щодо якості продукції та відкритості компанії до своїх споживачів ще один прихильник ТМ «Руна»!

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте