Поярмаркували разом із руною
  
Автор:
«Куди, куме, чимчикуєш?» – «На ярмарок», – «А ти куди, кумонько?» – «З ярмарку». Із села – на ярмарок, з ярмарку – до рідної оселі – ось те дорожнє коло, (часом єдине!), яким рухалося життя сільської людини. Купівля і продаж найприроднішим чином були присутні у її щоденних клопотах. Від хутора до хутора, від села до села і далі, до великих і малих міст пролягали шляхи, якими просувалися торговці різного ґатунку і ваги. Без них навіть у найлихіші часи не в’юнилися димки над хуторами, не стояли села, не дихали міста.
І, як добру традицію, по цей день підтримують організацію ярмарків у Волинському краї численні організації та місцева влада. Так, за ініціативи Володимир-Волинської міської ради, 26 травня 2012 року було проведено регіональний ярмарок з продажу сільськогосподарських і переробних підприємств Волинської області на площі Героїв, що у м. Володимир-Волинський. Близько 50 провідних підприємств зі всієї області представляли свою продукцію. В продажу були овочі та фрукти, хлібобулочні та кондитерські вироби, цукор, мед, риба, м’ясо-молочні вироби, кури, кролі, курчата, олія, борошно, крупи, консервована продукція,томати, пасти, соуси; гірчиці, кетчупи тощо.
Торгова марка «РУНА» на ярмарок привезла і свою продукцію. Широкий асортимент соусів на будь-який смак, за допомогою яких можна збагатити найпростішу страву, зробивши її вишуканою, неповторною, надзвичайною, пікантною та ніжною, привертав увагу багатьох споживачів. Варто зазначити, що особливою популярністю користуються соуси «Український Кетча», «Лечо», «Сацебелі», а Соус «Гострий фірмовий» від ТМ «РУНА» є невід’ємним атрибутом, за словами одного із постійних покупців продукції компанії «Луцьк Фудз», плову по-узбекськи. Так що, молоді господиньки, ось Вам і секрет приготування смачних страв.
Так і завершилась з чудовими українськими піснями та дивовижними народними танцями «Ярмаркова субота у заклечані ворота», а у серцях кожного залишились приємні враження та смачні спогади з торговою маркою «РУНА».
Інформацію підготувала:
Оксана Хмильовська

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте