Виготовлення та встановлення вінірів
  
Автор:

  Сучасні вініри діляться на дві категорії: з композиту (терапевтичні пластинки) і з кераміки (ортопедичні пластинки). Вініри з композиту робляться за тією ж технологією, що і установка композитних пломб. Для їх установки зуби обпилюються на 0,3-0,5 мм, після чого на підготовлену поверхню наноситься і полірується композитний матеріал. Така процедура отримала в стоматології назву реставрація зубів.
  Керамічні вініри виготовляються окремо, в спеціальній лабораторії, по зліпкам. Тому процедура їх установки розтягується на кілька відвідувань стоматологічного кабінету. Перед установкою ортопедичних вінірів проводиться препарування зубів. На період виготовлення керамічних вінірів пацієнтам встановлюються тимчасові накладки.
  На жаль, і у вінірів є протипоказання до установки. Пацієнтам з великою кількістю пломб на передніх зубах, а також при сильному руйнуванні, рекомендують встановити коронки. Власникам депульпованих зубів фахівці стоматологічних клінік не так давно дали зелене світло. Пройти спеціальне лікування перед установкою вінірів рекомендується клієнтам з бруксизмом і неправильним прикусом. Пацієнтам, які мають труднощі з дотриманням гігієни порожнини рота, варто скористатися іншими способами реставрацій зубів.
  Вибирати вініри необхідно в залежності від складності реставрації, яку рекомендує провести фахівець стоматологічної клініки. Керамічні вініри дозволяють закрити велику частину зуба, надавши йому природний колір і природну фактуру. Виготовляють такі накладки в лабораторних умовах з високою точністю прилягання. Це ідеальний варіант для тих, хто хотів би виправити зовнішній вигляд тільки одного зуба.
  Композитні вініри часто використовують в нескладних випадках, наприклад, при сколі зуба. Матеріал дозволяє стоматологу-ортопедау добитися відмінних естетичних результатів, без попереднього препарування зубів. Але отримати натуральний ефект при використанні вінірів даного виду неможливо.
  Установка якісних вінірів проводиться, в тому числі, і в стоматологічному центрі «НИКАС», який знаходиться в м Запоріжжя, за адресою вул. Незалежної України д.66. Більше про це можна дізнатися тут.


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте