Програмовані елайнери
  
Автор:

Програмовані елайнериВиправлення нерівностей зубного ряду, в даний час, вимагає постійного контролю і втручання ортодонта. Традиційні брекети необхідно періодично перенастроювати, елайнери замінювати новими. Позбутися від цих проблем, а також скоротити час і вартість ортодонтичного лікування допоможе програмований ортодонтический апарат, який використовує нетоксичні акумулятори та світлодіоди. Розробками таких конструкцій сьогодні займаються багато провідних стоматологічні лабораторії світу.
   Акумулятори живлять світлодіоди, які вмикаються і вимикаються в залежності від заданих ортодонтом установок, забезпечуючи локальну світлотерапію відповідно до потреб кожного зуба. Фототерапія покращує кісткову регенерацію і скорочує час і вартість ортодонтичного лікування. Акумулятори можна заряджати, так як капа знімна.
   Дослідники модернізували акумулятор, використовуючи метод сухого травлення, за допомогою якого вони прибрали кремнієву підкладку, присутню в звичайних акумуляторах. Це дозволило зменшити розмір акумулятора до 2.25х1.7 мм і зробити його гнучким. Об’ємна енергія, яка є співвідношенням кількості енергії до розміру батареї залишилася високою, навіть після безлічі циклів безперервної роботи.
   Потім батареї були поміщені в біосумісний м’який полімерний матеріал, щоб уникнути витоків, роблячи капи безпечними для пацієнта. Заселені на них ембріональні клітини людської нирки протягом декількох днів почали рости і розмножуватися, що доводить їх біосумісність.
   Розробники говорять, що система є прототипом, і наступним кроком стане проведення клінічних випробувань.
   Фахівці стоматологічного центру «НИКАС», який знаходиться в м. Запоріжжя, за адресою вул. Незалежної України буд. 66, пильно стежать за появою нових технологій в області ортодонтії. Тут же Ви можете отримати професійну консультацію і усунути проблеми пов’язані з порушенням прикусу і естетики зубного ряду. Більше інформації про рішення подібних проблем, Ви можете отримати на сторінці http://nikas.zp.ua/uslugi/ortodontiya/
 


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте