Чому необхідна імплантація зубів?
  
Автор:

   Стоматологія розвивається, методики вдосконалюються, і все більша кількість людей погоджується на установку імпланта. Ця процедура має безліч переваг перед іншими методами протезування зубів. Один з них – повне відновлення зуба за допомогою штучних матеріалів. Традиційні методи, такі як установка коронок або мостів, значно поступаються імплантації по своїм практичним характеристикам. Більш того вони недовговічні, на відміну від імплантації.
   Чому виникає потреба встановити імплант?
   Імплантація вирішує проблеми відновлення зубного ряду набагато більш ефективно, ніж інші методи. Завдяки встановленню імпланта, частину ясен, де був втрачений зуб, знову може нормально функціонувати, і не створюється додаткове навантаження на інші зуби. Титанові імпланти мають властивість зростатися з тканиною кісток і не викликає запального процесу і відторгнення.
   Показання для установки імпланту зуба?
   На сьогоднішній день майже немає обмежень для установки зубного імпланта. Хоча раніше стан здоров’я і хронічні захворювання були істотною перешкодою для проведення даної процедури, сьогодні це не є проблемою. Наприклад, якщо діабет раніше вважався протипоказанням, то сьогодні призначається коригування хронічного захворювання і після проводиться імплантація зубів.
   Життя після імплантації зубів
   На щастя, приживлюваність імплантів майже стовідсоткова. Тільки менше двох відсотків встановлених імплантів не приживаються, і в більшості випадків, це відбувається через недогляд лікарів.
   Імпланти зубів нічим не відрізняються від ваших рідних і навіть краще. З ними ви можете вести звичний спосіб життя. Імплант встановлюється довічно, його не потрібно міняти з часом. Залежно від якості коронки її потрібно буде замінити приблизно через 20 років.
   Сучасні методи імплантології застосовуються на практиці у всіх провідних стоматологічних центрах і клініках. Не став винятком і стоматологічний центр «НИКАС», розташований за адресою м Запоріжжя, вул. Незалежної України д. 66. Адреса сторінки присвяченій імплантології http://nikas.zp.ua/uslugi/implantaciya/
 


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте