АСОРТИМЕНТ МОЛОКА в рамках ЗАКОНУ УКРАЇНИ ПРО МОЛОКО
  
Автор:
Молоко без добавок натуральне (пастеризоване; пряжене; ультрапастеризоване; пряжене ультрапастеризоване)
Молоко оброблене і з добавками з молока:
безлактозне, вітамінізоване, мінералізоване

«Власна назва та/або назва торгової марки та/або комерційна (фірмова) назва, та/або знак для товарів та послуг (за наявності і/або за потреби) – /далі за тестом – назва/ може бути вказана довільно, як наприклад:
«Молоко незбиране ультрапастеризоване з підвищеним вмістом білка та кальцію і вітамінів «А і С» /назва торгової марки /за наявності/ 3,4 % жиру»,
або «Молоко дитяче вітамінізоване «+12 вітамінів» ультрапастеризоване для дітей від 3 років ТМ «назва торгової марки /за наявності/»…»,
або «Молоко пастеризоване збагачене білком і кальцієм 3,2 % жиру заморожене»,
або «Молоко пастеризоване безлактозне вітамінізоване «АЛЬФА і ОМЕГА» 1,0 % жиру»,
або «Молоко пряжене безлактозне мінералізоване 2,5 % жиру», або «Молоко пастеризоване безлактозне мінералізоване з вітамінами «А і В» 2,5 % жиру»,
або «Молоко з вітаміном D ультрапастеризоване з підвищеним вмістом білка 1 % жиру»,
або «Молоко альбумінно-білкове «Олімпійський резерв» безлактозне знежирене»,
або «Молоко білкове ультрапастеризоване нежирне», або «Молоко органічне незбиране 3,4 % жиру не гомогенізоване пастеризоване»,
або «Молоко концентроване відновлене 6 % жиру», або «Молоко рекомбіноване білкове 1 % жиру пастеризоване»,
або «Молоко з підвищеним вмістом білка ультрафільтрацією пастеризоване заморожене 4,2 % жиру»,
або «Молоко альбумінне пряжене 2 % жиру»,
або «Молоко безлактозне ультрапастеризоване мінералізоване плазмою молока (або пермеатом молочним, отриманим ультрафільтрацією молока) 2,5 % жиру»,
або «Молоко пастеризоване заморожене для коктейлів 3,5 % жиру», або «Молоко пастеризоване 6 % жиру високобілкове для забілювання кави» і т.п.

АСОРТИМЕНТ МОЛОКА НА ВСІ СМАКИ!
НОРМАТИВНА ДОКУМЕНТАЦІЯ ЧИННА ДО 2026 року

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте