Акція на сигналізацію від ВЕНБЕСТ
  
Автор:

Одним з найактуальніших питанням під час війни стала безпека – як свого майна, так і особиста. Враховуючи сьгодення, а саме – підвищене зростання рівня інфляції, зниження купівельної спроможності, ми пропонуємо розглянути варіанти, як убезпечити себе та своє майно без глобальних вкладень.

Компанія ВЕНБЕСТ створила спецпропозицію для охорони житла та бізнесу. Наприклад, охорона квартири коштуватиме 299,00 грн/міс, при цьому, обладнання можна як придбати, так і взяти в оренду на час дії договору. Докладніше розглянемо кілька варіантів охорони житла та бізнесу:

Комплект бездротової охоронної сигналізації U-Prox з можливістю управління постановок/зняття з охорони та оповіщенням у додатку про всі зміни статусу охорони особливо актуальний на об’єктах, де власники не хочуть бачити дроти нехай навіть приховані в коробці. Вартість комплекту для мінімального блокування (датчик на відчинення дверей, датчик на рух, охоронна централь та брелок для зняття та постановки) – 7 200,00 грн. Щомісячна абонентська плата за послуги охоронни (цілодобове спостереження за станом об’єкта, реагування на тривоги, технічне обслуговування за потребою) складає 360,00 грн. для квартир та 560,00 грн. для приватних будинків та бізнесу. Також є можливість взяти цей комплект в тимчасове користування (оренда) на час дії договору з охоронною компанією.

Дротова охоронна сигналізація Dunay найкращще рішення щодо співвідношення ціна/якість. Як і бездротова система, може керуватися за допомогою мобільного застосунку – немає необхідності ставити клавіатуру або повідомляти пароль, наприклад сусідці, що поливає квіти, поки ви знаходитесь на відпочинку. Мінімальне блокування (датчик на відчинення дверей, датчик на рух, охоронна централь та брелок для зняття та постановки) – оптимальне рішення для квартир, що знаходяться від 3-го поверху, куди потрапити через вікна важко, або приміщень без вікон, якщо розглядати нежитловий фонд. Вартість такої сигналізації складає близько 8000,00 грн, а щомісячна абонплата від 299,00 грн. Так само, як і попередній варіант – провідну систему можна взяти в оренду на час дії договору з охоронною компанією, отримавши ще й безкоштовний монтаж та налаштування системи у подарунок.

Розглянуті мінімальні пакети з охоронної сигналізації цим не обмежуються, адже оптимальні варіанти завжди розраховуються, виходячи з вимог та побажань замовника.

Підсумковуючи можна сказати, що навіть у такі важкі воєнні часи існують бюджетні варіанти для забезпечення вашої безпеки.

З питань придбання акційних комплектів сигналізації та підключення на пульт охорони ВЕНБЕСТ – звертайтесь до менеджера за телефонами 063-028-00-82 096-682-15-84

Матеріал з сайту https://ohrana-katalog.net/


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(2)
Flaster Flaster
Про безпеку треба дбати, це важливо. Я от обираю, яке обладнання fopi.ua/ua/ajax-systems замовити. Треба також зробити своє житло безпечним, особливо, коли нікого вдома нема. З таким обладнанням можна керувати всім дистанційно та у разі необхідності виправити неприємні ситуації.
id175434-Олег Филимонов Олег Филимонов
Ніби непогана пропозиція. Мене зацікавило.
или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте