Дмитровська Галина Петрівна Все про молочні продукти | |
Автор: galinadmitrovskaya |
моб. тел.: 050-355-39-22; 098-398-50-70; E-mail: 5464348@i.ua Нова розробка 2011 р – ПРОДУКТИ МОЛОКОВМІСНІ ТЕРМІЗОВАНІ ТУ У 15.8-24368458-008:2011 Надаю науково-консультативні послуги з питань розробок та впровадження у виробництво сучасних та вдосконалених технологій молочної галузі Нормативна документація на ПЕРСПЕКТИВНІ МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ для масового і оздоровчого харчування та спеціального призначення «“Кефіри сучасні і елітні» /Нова назва «Кефіри і продукти кефірні/ТУ У 15.5-19492247-001-2002. «Йогурти елітні» /Нова назва: «Йогурти»/ ТУ У 15.5-19492247-002-2002. «Продукти сметанні» /Сметана, Продукти сметанні та Продукти молоковмісні сметанні/ ТУ У 15.5-19492247-003-2002. «Десерти кисломолочні» /Нова назва і розширений асортимент: «Продукти кисломолочні та кисломолочно-рослинні: десерти, креми, пудинги, суфле, пасти, соуси, муси, коктейлі»ТУ У 15.5-19492247-004-2002. «Кефіри вітамінізовані ТУ У 15.5-19492247-005-2003. «Йогурти вітамінізовані» ТУ У 15.5-19492247-006-2003. «Продукти для спеціального дієтичного споживання та дитячого харчування (спортсменів, вагітних, геро-, тощо, та дітей з 8 міс.).Йогурти вітамінізовані» ТУ У 15.8-21604587-009-2008. «Продукти спец. та дитячого харчування. Кефіри вітамінізовані»ТУ У 15.8-21604587-003-2003. «Напої кисломолочні» (в тому числі збагачені ) ТУ У 15.5-19492247-004-2003. «Сири пастоподібні» ТУ У 15.5-19492247-012-2002. «Сири вершкові» ТУ У 15.5-19492247-008-2002. «Вироби сиркові глазуровані тривалого зберігання» ТУ У 15.5-19492247-003-2003. «Продукти молочні з рослинними жирами глазуровані» ТУ У 15.5-19492247-024-2004. «Продуктидля спеціального дієтичного споживання та дитячого харчування. Молоко питне вітамінізоване».ТУ У 15.8-21604587-002-2002. «Продукти на основі молока» ТУ У 15.5-19492247-002-2003. «Молоко коров’яче питне подовженого терміну зберігання» ТУ У 15.5-19492247-020-2004. «Молоко коров’яче (пастеризоване; пряжене)».(до 14 діб)ТУ У 15.5-19492247-025-2004. «Вершки пастеризовані. (Строк придатності до 14 діб). Вершки стерилізовані.» ТУ У 15.5-19492247-026-2004. «Масло тривалого зберігання на основі молочної сировини. ВЕРШКОВЕ. ТОПЛЕНЕ» ТУ У 15.5-19492247-001-2003. Продукти молоковмісні сирні плавлені ТУ У 15.8-24368458-004:2007 Майонези ТУ У 15.8-24368458-005:2007 ПРОДУКТИ МОЛОКОВМІСНІ ТЕРМІЗОВАНІ ТУ У 15.8-24368458-008:2011 Науковий керівник розробок, кандидат технічних наук, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, провідний науковий співробітник Науково-дослідна частина Національного університету харчових технологій (НДЧ НУХТ) Дмитровська Галина Петрівна тел/факс: (044) 546-43-48; моб. тел.: 050-355-39-22; 098-398-50-70; E-mail: 5464348@i.ua |
Tweet |
Отправить на E-mail Версия для печати |