Приват24 оновився під iOs 7
  
Компанія: ПриватБанк

Власникам iPhone стала доступною нова версія найбільш популярного в Україні платіжного додатка Приват24. Як повідомили в ПриватБанку, топовий смартбанк отримав оновлений дизайн у стилі iOs 7. Принципово новий інтерфейс дозволяє максимально використовувати можливості нової мобільної операційної системи Аpple.

«Мобільний банк для iPhone став набагато витонченішим і простішим. Для виконання будь-якої банківської операції тепер потрібно не більше трьох кліків, – говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – Користувачі Приват24 зможуть оцінити не тільки продуктивність системи iOs 7, але й революційну філософію її дизайнерського оформлення».

ТТакож ПриватБанк оголосив про підтримку спеціальної версії Приват24 для більш ранніх версій операційних систем iOs, що дозволяє користуватися сучасним банківським сервісом власникам iPhone перших поколінь.

На сьогоднішній день мобільними платіжними додатками ПриватБанку користуються понад 1,5 млн клієнтів, щодня банк реєструє близько 2 тис. нових підключень. Загальна кількість клієнтів системи Приват24 в Україні, за даними на 1 грудня 2013 року, становить 4,5 млн чоловік. За добу користувачі системи здійснюють 650 тис. транзакцій, середній розмір однієї транзакції становить близько 400 грн.

Безкоштовний платіжний додаток Приват24 дозволяє використовувати смартфон або планшет як платіжний пристрій. Для безконтактної оплати або отримання готівки в банкоматі достатньо зчитати камерою QR-код. Також за допомогою Приват24 можна переглядати виписки за рахунками, здійснювати будь-які платежі та налаштовувати їх регулярність, поповнювати мобільні телефони, керувати кредитами та депозитами, купувати автобусні, залізничні та авіаквитки тощо.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Тел.: (380) 562-390-000
Факс: (380) 562-390-271
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.