Дохід Групи АХА (Франція) за 9 місяців 2013 року склав 69 млрд. євро
  
Компанія: AXA Страхування

Загальний дохід Групи AXA збільшився на 3% і склав 69,5 млрд. євро. У той же час, доходи у сферах страхування майна, страхування відповідальності, а також управління активами зросли до 22,6 млрд. євро і 2,6 млрд. євро відповідно (+ 2% і +8%).

  • Загальний дохід збільшився на 3% до 69,5 млрд. євро
  • Доходи у сфері страхування майна і страхування відповідальності зросли на 2% до 22,6 млрд. євро
  • Дохід від сфери управління активами склав 2,6 млрд. євро (+8%)

«Результати дев’яти місяців 2013 року показують позитивну динаміку, яку демонструє Група AXA з початку року. Наші результати відображають рішучість слідувати стратегічним ініціативам АХА і демонструють відданість наших співробітників при досягненні цілей програми Амбіція AXA», – коментує заступник Голови Правління AXA Дені Дюверн.

У вересні 2013 року АХА п’ятий рік поспіль була визнана найдорожчим страховим брендом світу за результатами міжнародного агентства Interbrand.

В Україні Група AXA представлена компанією «АХА Страхування», одним з лідерів страхового ринку України. За підсумками першого півріччя 2013 року «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні за обсягом страхових виплат, а також 1-е місце за збором страхових премій по КАСКО (за даними журналу TOP Insurance).

Страховой бренд №1

 
вул. Братська, 14,
3-й під’їзд, 6-й поверх,
м. Київ, Україна, 04070
Тел.: (044) 391 1122,
(044) 499 2499
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.