«АХА Страхування» підтримує французьку культуру в Україні
  
Компанія: AXA Страхування

У «Шоколадному будиночку», старовинному маєтку, були представлені провідні французькі інтер’єрні бренди класу люкс. У рамках заходу пройшли майстер-класи відомих французьких фахівців в області декорування. У тому числі вперше в Україні був організований майстер-клас Жана Боджі (Jean Boggio) – дизайнера-ювеліра, автора сміливих і концептуальних виробів з фарфору, а також безлічі колекцій дизайнерських аксесуарів.

На церемонії відкриття виставки виступив посол Франції в Україні і віце-президент компанії-спонсора заходу Гавриленко В’ячеслав Віталійович.

AXA, Посольство Франції

«В першу чергу хочу подякувати посольству Франції за надану нам можливість підтримати цей захід. Всім відомо, що Франція є всесвітнім законодавцем моди. І ми раді зробити свій внесок у культивацію французької культури в Україні», – заявив у вітальній промові віце-президент «АХА Страхування» Гавриленко В’ячеслав Віталійович.

«У нашому партнерстві є багато спільного. П’ятий рік поспіль бренд AXA стає страховим брендом № 1 у світі, що вкотре підтверджує високі стандарти та високу якість послуг, якими користуються 102 млн клієнтів у всьому світі.

«AXA Страхування» вже шість років є «законодавцем моди» у сфері страхування. Наші зусилля гідно оцінені як нашими клієнтами, партнерами, так і ринком в цілому. За результатами 2012 року «AXA Страхування» четвертий рік поспіль стала лідером автострахування в Україні».

AXA, Посольство Франції

АХА, Посольство Франції

«AXA Страхування», один з лідерів страхового ринку України, представлена з 2007 року. Висока якість сервісу і прибуткове зростання – основні напрямки розвитку компанії.

 
вул. Братська, 14,
3-й під’їзд, 6-й поверх,
м. Київ, Україна, 04070
Тел.: (044) 391 1122,
(044) 499 2499
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.