День відкритих дверей для майбутніх спеціалістів
  
Компанія: ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів»
День відкритих дверей для майбутніх спеціалістівПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» провів екскурсію для студентства.

У рамках виробничої технологічної практики до Хорольського комбінату завітали четверокурсники Хомутецького ветеринарно-зоотехнічного технікуму Полтавської державної аграрної академії. Мета візиту: безпосереднє ознайомлення з виробництвом продукції єдиного вітчизняного представника на ринку дитячих молочних сумішей.

Екскурсія підприємством дала студентам можливість на власні очі побачити теорію на практиці. Спеціалісти комбінату ознайомили екскурсантів з обладнанням, виробничими цехами та пунктом прийому сировини.

«На Вашому підприємстві ми вперше. Раніше їздили до ТОВ «Миргородський сироробний комбінат», але в цьому році його закрили. Тож наш навчальний заклад дуже вдячний Вам за гостинність. Маємо надію і на подальшу співпрацю в майбутньому», – говорить викладач виробництва і переробки молока і яловичини Хомутецького ветеринарно-зоотехнічного технікуму Полтавської державної аграрної академії Москаленко Олександр Миколайович.
 
ТРЦ «Комод»
Украина, 02002 г.Киев
ул.Луначарского, 4-А
4 этаж, оф.21/1
Тел.: 0800 301 414,
(044) 593 84 42
Факс: +38(044) 593
E-mail:
Веб:

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

Info Автор цієї сторінки заборонив коментувати її анонімним користувачам. Ви повинні авторизуватися або зареєструвати свій профайл щоби залишити тут повідомлення.