У Харкові затримали проросійського терориста, який намагався підірвати відділення ПриватБанку
  
Компанія: ПриватБанк

У Харкові під час спроби підпалити відділення ПриватБанку затримали проросійського терориста – жителя міста О. Жукова. Як повідомили в прес-службі банку, 15 жовтня в 01:30 двоє невідомих намагалися зламати вікно відділення банку на Московському проспекті за допомогою саморобної вибухівки та декількох коктейлів Молотова.

Під час спроби розбити вікно спрацювала сигналізація, і завдяки миттєвій реакції оперативної групи ДСО вдалося не тільки зупинити терористів, але й затримати одного з них на місці злочину.

Затриманий 25-річний житель Харкова був у формі солдата російської армії та балаклаві. У нього вилучено пляшки з запалювальною сумішшю, ґніт, ніж і пневматичний пістолет. Затриманого терориста передано співробітникам Фрунзенського РВ УМВС, за фактом теракту відкрито кримінальне провадження.

За даними прес-служби ПриватБанку, це вже четвертий випадок затримання «підпалювачів» банку в Харкові, та ще жодне з кримінальних проваджень не завершено і не доведено до суду.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Тел.: (380) 562-390-000
Факс: (380) 562-390-271
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.