День автомобіліста як привід подякувати за працю
  
Компанія: ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів»
День автомобіліста як привід подякувати за працюВпередень професійного свята – Дня автомобіліста, відповідний структурний підвідділ отримав у подарунок від керівництва ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» кулер для води, що призначений для забезпечення зручного питного режиму в гаражі.

Сучасне життя неможливо уявити без автомобіля. Саме тому професія водія була і залишається однією з наймасовіших. Професійне свято водіїв автотранспорту День автомобіліста і дорожника офіційно відзначається в Україні з 1996 року в останню неділю жовтня. Його також святкують і автолюбителі, яких з кожним роком все більше.

Як на підприємстві ставляться до водіїв? На це питання відповів голова наглядової ради Володимир Анатолійович Почеп: «Автомобільний транспорт є однією з найважливіших систем на підприємстві. Без перебільшень, від людей, які керують технікою та обслуговують її, залежить те, чи зможе комбінат безперебійно функціонувати. Кожного дня наші автомобілі виїжджають по різноманітним завданням. Це і забір молока з господарств, і рейсові поїздки в місто, які пов’язанні із повсякденною діяльністю. У кожній з цих машин за кермом сидить автомобіліст. Кожну одиницю техніки регулярно обслуговують і доглядають, як маленьку дитину, тож зрозуміло, що без цих людей все зупиниться».
 
ТРЦ «Комод»
Украина, 02002 г.Киев
ул.Луначарского, 4-А
4 этаж, оф.21/1
Тел.: 0800 301 414,
(044) 593 84 42
Факс: +38(044) 593
E-mail:
Веб:

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

Info Автор цієї сторінки заборонив коментувати її анонімним користувачам. Ви повинні авторизуватися або зареєструвати свій профайл щоби залишити тут повідомлення.