Совместный проект Астелит и Orga Systems стал победителем World Communication Award 2014
  
Совместный проект Астелит и Orga Systems стал победителем World Communication Award 2014

Orga Systems, ведущий поставщик программного обеспечения для тарификации услуг в режиме реального времени и биллинговых решений, сотрудничающий с телекоммуникационными, коммуникационным и автомобильными компаниями разных стран мира, и Астелит, одна из ведущих телекоммуникационных компаний на рынке Украины, которая предоставляет GSM-услуги под брендом life:) и занимается разработкой программного обеспечения, были удостоены престижной международной награды World Communication Award 2014 от Total Telecom, международного провайдера новостей и аналитических материалом в сфере телекоммуникаций, 3 декабря. Компании стали победителями в номинации «Проект года» за реализацию полной замены инфраструктуры BSS (системы поддержки жизнедеятельности предприятия) в белорусском операторе BeST за 12 месяцев.

Завданням проектної команди було впровадження сучасного і ефективного BSS-рішення для оператора мобільного зв’язку Білорусії BeST. У проекті було використано архітектуру на базі комплексного рішення, що експлуатується в Астеліті. Інтегрована BSS-платформа включає в себе конвергентну систему тарифікації та біллінгу (GOLD CCB) компанії Orga Systems, CRM систему і управління запитами від Астеліт, що забезпечує BeST надійним та сучасним інформаційним рішенням.

Нагорода в номінації «Проект року» стала ще одним підтвердженням правильності рішення про спільну роботу двох компаній із заміни BSS системи в BeST і початком плідної співпраці.

Коментуючи перемогу, Директор з інформаційних технологій BeST, Альп Агкаташ сказав: «За цей короткий термін, який працює нова платформа, ми вже встигли відчути суттєве покращення досвіду абонентів, гнучкість та швидкість у створенні нових продуктів. Ми вдячні компаніям Orga Systems та Астеліт за їх роботу, прагнення надати нам надійне та найкраще в галузі рішення».

«Для нас це був дуже цікавий досвід використання наших програмних рішень на ринку сусідньої країни. Ми раді, що оновлена система оператора з перших днів довела свою ефективність, і віримо, що наше співробітництво з BeST та Orga Systems у цьому проекті – це лише початок подальшої успішної спільної роботи», – прокоментував Озгюр Генч, Директор мережі обслуговування Астеліт.

«Міжнародна премія World Communication Award відмічає компанії та особистості, які забезпечують інновації, досягнення та якісні нові сервіси, що допомагають будувати галузь завтрашнього дня. Програма трансформацій в BeST – це чудовий приклад того, як інновації та нові сервіси можуть дати можливість оператору покращити абонентський досвід, керованість та час розробки нових продуктів для ринку», – говорить Роб Чемберз, керуючий директор Total Telecom.


Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті