Міжнародна медична громада зібралась у Харкові
  
Компанія: ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів»
Міжнародна медична громада зібралась у ХарковіПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» став одним зі спонсорів Української науково-практичної конференції лікарів-педіатрів з міжнародною участю «Проблемні питання діагностики та лікування дітей з соматичною патологією».

Цьогоріч конференція присвячена 210-й річниці Харківського національного медичного університету і проведена в його стінах на кафедрі педіатрії. Під час заходу Хорольський партнер ділився з бажаючими інформацією про власну продукцію, яка не має аналогів у секторі дитячого харчування вітчизняного товаровиробника, та з радістю відповідали на запитання гостей стенду комбінату.

Завдяки формату заходу, який відбувся за організаційного сприяння ТОВ «СТ АРТРЕЙД», різноманітності кафедр і тем доповідей медичної громадськості, конференція зібрала понад три сотні присутніх. Серед загалу слухачів наукові співробітники, лікарі дитячих стаціонарів та дитячих поліклінік України, керівники закладів і установ охорони здоров’я міста та області. Доповідачі представляли більшість регіонів країни і ближнього зарубіжжя. Всього за сім годин заходу викладено 42 доповіді згідно заявленої тематики конференції.

Cеред медичних представників виявлена значна зацікавленість до асортименту преміум-лінійки дитячих продуктів Хорольського молококомбінату – сухі молочні та молочно-зернові суміші ТМ «Малютка Premium». Головна причина – добра переносимість сумішей та їх доступне цінове позиціонування.
 
ТРЦ «Комод»
Украина, 02002 г.Киев
ул.Луначарского, 4-А
4 этаж, оф.21/1
Тел.: 0800 301 414,
(044) 593 84 42
Факс: +38(044) 593
E-mail:
Веб:

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

Info Автор цієї сторінки заборонив коментувати її анонімним користувачам. Ви повинні авторизуватися або зареєструвати свій профайл щоби залишити тут повідомлення.