Шоуюри – пустощі та пестощі
  
Компанія: Культурный центр Freedom Hall

8 листопада о 19.00 у Freedom Event Hall відбудеться нове гумористичне шоу Юрія Горбунова

Кращі українські сценаристи-гумористи та популярний комедійний актор, Заслужений артист України, Юрій Горбунов зібрались разом, щоб створити разом новее гумористичне шоу, яке розвеселить всю Україну. Всі найвеселіші моменти кіно і телебачення завжди залишаються за кадром! Завжди, але не цього разу! Потрапити на концерт «Пустощі та Пестощі» – це наче потрапити на знімальну кіно-площадку. Побачити на власні очі як твориться весела історія.

І навіть стати учасником деяких веселих сцен – в концерті присутні номери з інтерактивною участю глядачів. Кожний номер, кожен скетч – це окремий комедійний серіал. Якісний український гумор, адже творці серіалу – автори практично всіх основних гумористичнихпроектів України «Останній Москаль». СтудіяМагарич – гумористичне об’єднання, що виникло у Львові та Івано-Франківську в 2006 році.

З 2010 року, окрім концертної діяльності, студія Магарич стає активним учасником українського телебачення: ТБ-шоу «Зірка+Зірка», «Велика різниця по-українськи», «Неділя з Кварталом», «Просто-шоу», «ГПУ», «Я люблю Україну».З 2012 року – серіали «Останній Москаль», «Село на мільйон», «В Мережі», «Домашній арешт», «Світ Соні».

Ведеться телезйомка.

 
г. Киев, ул. Кирилловская, 134
Тел.: 0-800-330-003
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті