Презентація проекту від Всеукраїнського соціального глянцю Ukrainian People – «100 успішних українок»
  
Компанія: MPR Communications Group
Презентація проекту від Всеукраїнського соціального глянцю Ukrainian People – «100 успішних українок»Нещодавно 5 березня о 15.00 в Національному музеї літератури України відбулася презентація проекту від Всеукраїнського соціального глянцю Ukrainian People – «100 успішних українок». Цей проект об’єднав багато жінок, серед яких відомі волонтерки, жінки-герої України, діячки культури, громадські активісти, благодійниці, жінки-науковці та багато інших успішних жінок. Усі вони різні, але всі вони берегині, що несуть любов у цей світ.

Проект створено задля того, щоб підкреслити роль сучасної української жінки у формуванні цінностей, які є запорукою щасливого майбутнього нашої країни. В рамках проекту відбулася соціальна акція «Подаруй дитині книгу», в результаті команда журналу Ukrainian People акумулювала дитячі книги від усіх учасниць проекту і має намір передати їх у дитячі будинки прифронтової зони.

Головний редактор журналу та ідейний натхненник проекту Тетяна Петракова відмітила: «Вираз «разом ми сила», не нестиме ніякого смислового навантаження до тих пір, поки ми не зрозуміємо, що сила наша в єдності, в єдності наших сердець. Наші думки, мрії, та погляди на життя мають йти в ногу з нашими принципами, гармонійно переплітаючись з нашими принципами».

До заходу долучились Марина Кінах, Маргарита Січкар, Лілія Українська (народний герой України), Олена Мосійчук (народний герой України), Ольга Сумська, Наталія Валевська, гурт Анна-Марія, Світлана Вольнова, Катерина Бужинська, Анна Добриднєва, Влада Литовченко.

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку