Академія REHAU: Новий навчальний сезон
  
Компанія: REHAU
Академія REHAU: Новий навчальний сезон

В жовтні 2010 року в Академії REHAU стартував новий навчальний сезон. Програма навчання об'єднала актуальні, розроблені відповідно до потреб Партнерів компанії, теми: "Монтаж", "Проектування", "Аргументація для продавців", "Тренінг для продавців", "Фасади та зимові сади". Відвідавши семінари Академії, Ви дізнаєтесь багато нового, зможете систематизувати та закріпити свої знання в області проектування та монтажу, вибору профільної системи залежно від сфери використання, ознайомитесь із сучасними нормативними вимогами, дізнаєтесь про методи контролю якості на виробництві та систему сертифікації продукції тощо. Також до уваги слухачів Академії пропонуються семінари, які знайомлять із сучасними вимогами до організації системи продажів, методологією продажів сучасних світлопрозорих конструкцій, надають рекомендації щодо формування цінової політики.

Програма навчання Академії REHAU вже давно вийшла за рамки стандартних курсів, що розповідають про переваги продукції та методи її обробки. Семінари включають теоретичні та практичні заняття, відпрацювання навичок, обговорення, активне використання роздаткового матеріалу, рольові ігри, дискусії, консультації з реальних ситуацій з практики учасників. Основна програма семінарів супроводжується постійною технічною, інформаційною та консультаційною підтримкою кваліфікованих фахівців компанії REHAU. Крім запланованих семінарів в Академії, передбачено також проведення виїздних семінарів для співробітників компаній-партнерів у регіонах. Після закінчення семінарів кожен слухач отримує сертифікат.

З докладною програмою семінарів нового навчального сезону можна ознайомитись на сайті www.rehau.ua і на клієнтському порталі.

 
REHAU
пгт. Чабаны, ул. Машиностроителей, 1
Киево-святошинский р-н, Киевская обл., 08162
Тел.: 0 800 30 8888 / (044) 255 17 96
Факс: +38 044 467-77-15
Веб:

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті