Соціальні ініціативи компанії REHAU
  
Компанія: REHAU
Соціальні ініціативи компанії REHAU

21 жовтня 2010 року в м. Донецьк відбулося урочисте відкриття реабілітаційного центру для дітей-інвалідів "З надією на майбутнє". В рамках заходу донецький міський голова Олександр Лук'янченко вручив подяки та грамоти міської ради керівникам тих підприємств, які взяли участь в будівництві закладу.

Компанія REHAU стала активним учасником даного проекту та зробила свій внесок в успішну його реалізацію. Спільно з компаніями-партнерами "Мастерпласт-2007" (м. Макіївка) та "Донконтерм" (м. Донецьк) реабілітаційний центр був повністю засклений конструкціями з профільних систем REHAU та оснащений системами внутрішніх інженерних мереж.

Центр соціальної реабілітації та адаптації дітей-інвалідів створено в 2007 році. Тоді для нього було виділено приміщення колишнього дитячого садочка, яке знаходилося в аварійному стані. З того часу силами батьків та спонсорів велася активна робота, спрямована на відновлення приміщення. За три роки кількість дітей, які відвідують центр, збільшилась з 60 до 160. Донецька міська рада та громадськість міста об'єдналися в наданні практичної допомоги сім'ям, які виховують дітей-інвалідів.

На сьогоднішній день в Центрі реабілітації "З надією на майбутнє" діти розвивають мислення та творчі здібності, займаються ігровою лікувальною фізкультурою, беруть участь в музичних та театралізованих постановках. В центрі з дітьми працюють кваліфіковані соціальні педагоги, психологи, логопеди, фахівці з фізичної реабілітації. Функціонують кабінети релаксації, масажу, аромотерапії, сенсорна кімната, артклас. Під час занять фахівців з дітьми мами отримують можливість відпочити, поспілкуватися або отримати консультацію у психолога з питань взаємин у сім'ї.

Компанія REHAU дякує Партнерам за підтримку в наданні допомоги реабілітаційному центру.

 
REHAU
пгт. Чабаны, ул. Машиностроителей, 1
Киево-святошинский р-н, Киевская обл., 08162
Тел.: 0 800 30 8888 / (044) 255 17 96
Факс: +38 044 467-77-15
Веб:

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті