Виставка-конференція компанії REHAU: «Партнерство заради майбутнього»
  
Компанія: REHAU
Виставка-конференція компанії REHAU: «Партнерство заради майбутнього»

10-11 лютого 2011 року в галереї «Лавра» пройшла щорічна виставка-конференція для Партнерів компанії REHAU зі всієї України «Партнерство заради майбутнього». Учасники заходу підвели підсумки роботи в 2010 році та окреслили перспективи розвитку на рік 2011. До уваги партнерів була представлена важлива інформація по ринку вікон, можливості розвитку бізнесу та просування своїх продуктів, зміни в технічній документації та ін.

В експозиції виставки були представлені вікна та двері з профільної системи GENEO, виготовлені партнерами REHAU в Україні, а також профільні системи REHAU для виготовлення вікон та дверей, фасадів та зимових садів (REHAU Euro-Design 60, REHAU Euro-Design 70, REHAU Euro-Design 86, REHAU Brillant-Design, REHAU GENEO, REHAU Polytec 50). Компанія REHAU надала учасникам заходу вичерпну інформацію про нову розробку – інноваційну профільну систему GENEO з високотехнологічного матеріалу RAU-FIPRO, про характеристики системи та можливості її застосування. Завдяки вікнам із системи GENEO економія енергії як в нових будинках, так і при санації старих будівель становить до 76%!

В рамках виставки традиційно був проведений щорічний конкурс об’єктів серед партнерів компанії REHAU, що працюють в різних регіонах України. Перевага надавалася об’єктам, в архітектуру яких вдало інтегровані віконні та світлопрозорі конструкції, виконані із застосуванням систем REHAU. Компетентним журі були визначені об’єкти, які перемогли в наступних номінаціях:

• Кращий висотний об’єкт 2010 року;
• Кращий котедж 2010 року;
• Кращий об’єкт комерційного та соціального призначення 2010 року;
• Кращий фасад та зимовий сад 2010 року;
• Краще конструкторське і технічне рішення 2010 року.

Переможцями конкурсу об’єктів 2010 року стали наступні компанії-партнери REHAU: ТОВ «Альфа Фенстер», ТОВ «ВПМ», ВАТ «ДОК-7», ВАТ «ДБК-4», ТОВ «Інбудсервіс», ТОВ «Корпорація Т», компанія «КОРСА», ТОВ «Стікон», ТОВ «Харвест Індустріалес», ПП «ОК «АлНат», ПП «Болена», ТОВ «Газда», ТОВ «Євротерем», ТОВ «ВК «Партнер», ДП «Вікна Прок», ТОВ «Світеп», ТОВ «ЗСК «Майстер Пласт», ТОВ «Реноме-Партнер», ПП «Царюк», ТОВ «Арм-Еко», ТОВ «Круг-Терм», ВАТ «Одеський Припортовий Завод» (ОПЗ), ПП «Шиманський», ТОВ «ВКФ «Крона», ТОВ «Ел-Дом», ТОВ «Ефір М».

11 лютого в рамках зустрічі відбулась прес-конференція для представників спеціалізованих та галузевих ЗМІ на тему: «Шляхи підвищення якості вікон в Україні. Перспективи розвитку енергозберігаючих технологій в Україні». Учасники конференції – представники компанії REHAU: Ігор Бінковський – директор з маркетингу та збуту напряму ВСК, Володимир Мудрак – керівник відділу прикладної техніки напряму ВСК, керівники відділів продажів в регіонах – Олег Бондаренко (м. Київ), Олександр Бакум (м. Дніпропетровськ), Андрій Савчук (м. Львів), Сергій Степаненко (м. Одеса), а також представники видань «Віконні технології», «Вітрина», «Вікна. Двері. Вітражі», «Ідеальний дім», «Муратор», «Компаньйон», «Конкретно про будівництво», «Фокус», «Перепланування квартир», видавничого дому «Едіпресс», інтернет-порталів «OKNA.ua» та «ViknaDveri.com».

Компанія REHAU вдячна всім компаніям-партнерам, які відвідали виставку-конференцію та бажає плідної співпраці в 2011 році.

 
REHAU
пгт. Чабаны, ул. Машиностроителей, 1
Киево-святошинский р-н, Киевская обл., 08162
Тел.: 0 800 30 8888 / (044) 255 17 96
Факс: +38 044 467-77-15
Веб:

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті