Фаршированный перец рисом и морковью | Середа, 12 грудня 2012 р. Автор: asterixoder Фаршированный перец рисом и морковью Это вегетарианское блюдо, но оно придется по душе и мясоедам. Время приготовления – 1 час. Порций – 4. Ингредиенты: Перец болгарский (одного размера) – 8 шт., Морковь – 4 шт., Лук – 2 шт., Рис (сырой) – 100 гр., Чеснок – 2 зубочка, Сахар (по желанию) – 1 ст. ложка, Подсолнечное масло – 50 мл, Томатная паста – 1 ст. ложка, Соль по вкусу. Читать далее Фаршированный перец рисом и морковью... Мітки: перец Tweet << Попередній запис | Наступний запис >> Надіслати на E-mail Версія для друку Зміна коментаря Виправлений текст: Анонімні незареєстровані користувачі можуть редагувати свої повідомлення тільки протягом 15 хвилин після публикації. Коментарі(0)Додати коментар… Відповідь до Ваше ім’я: (не обов’язково) або Ваш E-mail: (для отримання відповідей) Ви можете увійти за допомогою: Ваш коментар Введіть число на картинці *: Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!Додати коментар Відповідь до Ваше ім’я: (не обов’язково) або Ваш E-mail: (для отримання відповідей) Ви можете увійти за допомогою: Ваш коментар Введіть число на картинці *: RSS-стрічка