Пшеничная каша в горшочках | Понеділок, 9 грудня 2013 р. Автор: asterixoder Эту кашу можно варить со всевозможными фруктовыми добавками. Подойдут яблоки, сушеные абрикосы и даже тыква. Время приготовления – 1 час. Порций – 4. Ингредиенты: Вода – 3 стакана, Пшеничная крупа – 1 стакан, Молоко – 1 стакан, Сахар – 3 ст. ложки, Яблоки – 200 гр., Сливочное масло – 50-70 гр., Соль – по вкусу. Читать далее Пшеничная каша в горшочках... Мітки: каша, пшеница Tweet << Попередній запис | Наступний запис >> Надіслати на E-mail Версія для друку Зміна коментаря Виправлений текст: Анонімні незареєстровані користувачі можуть редагувати свої повідомлення тільки протягом 15 хвилин після публикації. Коментарі(0)Додати коментар… Відповідь до Ваше ім’я: (не обов’язково) або Ваш E-mail: (для отримання відповідей) Ви можете увійти за допомогою: Ваш коментар Введіть число на картинці *: Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!Додати коментар Відповідь до Ваше ім’я: (не обов’язково) або Ваш E-mail: (для отримання відповідей) Ви можете увійти за допомогою: Ваш коментар Введіть число на картинці *: RSS-стрічка