Чорна п’ятниця в ocean plaza: ексклюзивна шопінг-вечірка з зірками та знижками
  
Автор:
Чорна п’ятниця в ocean plaza: ексклюзивна шопінг-вечірка з зірками та знижками

24 листопада Ocean Plaza відсвяткує Чорну П’ятницю – найочікуваніше свято всіх шопоголіків. На тебе чекають неймовірні знижки до 70% на улюблені бренди, багато інтерактиву, конкурси та розіграші призів – розважайся по-чорному разом зі столичним ТРЦ.

Лише уяви: святкова атмосфера шопінг-вечірки, яскрава шоу-програма, а на вітринах улюблених брендів зазначені знижки, від яких голова йде обертом. Якщо від цих слів у тебе загорілися очі, а серце почало битися частіше – вітаємо! Саме для тебе Ocean Plaza влаштовує «Чорну П’ятницю» – ніч нестримного шопінгу.

БРЕНДИ ЩЕ НЕ БУЛИ НАСТІЛЬКИ ДОСТУПНИМИ

У кожної з нас є мрія про «ту саму» ідеальну сукню від улюбленого бренду. Пам’ятаєш, як чудово вона на тобі сидить? Досить мріяти! В останню п’ятницю листопаду ти нарешті забереш її до свого гардеробу за неймовірно низькою ціною. Одна ніч, десятки знаменитих лейблів – готові до створення стильного зимового look’у?

РОЗВАЖАЙСЯ РАЗОМ ІЗ ЗІРКАМИ

У стилі Black Friday будемо не лише скуплятися, але й розважатися. Підтримувати запальну атмосферу шопінг-вечірки будуть талановиті українські зірки, серед яких Марта Адамчук, Олег Кензов, гурти LUMIER та PLAY. Запрошений ведучий Володимир Андрієвський знайде інтерактив для кожного, хто вирішить засумувати – тебе чекають розіграші призів, інтерактивні зони та цікаві конкурси.

ІНТЕРАКТИВНІ ЗОНИ

На території Ocean Plaza можна буде розважитися у цікавих інтерактивних зонах. Одна з них – безпрограшна лотерея «Колесо фортуни»  – створена для тих, хто не любить програвати. Бери участь та забирай гарантовані призи прямо на місці – від купонів до подарункових сертифікатів. Найщасливіші учасники лотереї отримають 2 квитки на унікальне магічне шоу «The Illusionists», яке відбудеться в ДК Україна в лютому.

В другій інтерактивній зоні, яка отримала назву «Black Pilots», кожен зможе протестувати квадрокоптери від партнеру DJI.

Чорна П’ятниця в Ocean Plaza – це не лише шопінг. Це також багато інтерактиву, дві неповторні фотозони, яскраве шоу із зірками, безліч конкурсів та подарунків.

Розважайся з Ocean Plaza до 2:00 ночі – не пропусти ексклюзивну вечірку шопінгу в улюбленому столичному ТРЦ!


Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті