Пробіг під каштанами команди МХП: разом робимо важливе
  
Автор:
Пробіг під каштанами команди МХП: разом робимо важливе

3 червня більше 200 співробітників агроіндустріального холдингу МХП взяли участь у 26-му щорічному Пробігу під каштанами, який традиційно відбувся в Києві. До спортивного благодійного марафону долучилися не лише представники головного офісу компанії, а й працівники підприємств холдингу з Черкаської, Київської, Вінницької та Хмельницької областей.

Щороку Пробіг під каштанами нагадує про тисячі хворих дітей із вродженими вадами серця, привертаючи увагу українців до проблеми і нагадуючи про можливості її вирішення. Цьогоріч працівники МХП долучилися до щорічного наймасштабнішого спортивно-благодійного проекту в Україні і разом із рекордними 16 тисячами учасників наблизили малюків до омріяного здорового життя. Частина представників команди МХП приїхала підтримати своїх колег, адже командна робота — основа успіху компанії.

«Підтримка і розвиток традицій благодійності — важливий напрям розвитку нашого агрохолдингу. Участь у 26-му Пробігу під каштанами — черговий доказ небайдужості українців до доль своїх співвітчизників. Приємно зазначити, що команда МХП цьогоріч налічує більше 200 учасників і об’єднує жителів різних куточків України. Ми розуміємо, що це важливий внесок кожного. Такі заходи згуртовують людей і є важливою частиною корпоративної культури, а в цьому випадку ще й соціальної відповідальності. Усвідомлення загальних цінностей і спільне досягнення поставлених цілей — це нагорода за участь у таких проектах», — прокоментувала участь команди агрохолдингу в благодійному марафоні Ксенія Прожогіна, директор департаменту управління персоналом і комунікацій МХП.

Команда МХП об’єднала представників холдингу з усієї країни і показала свою згуртованість. У 26-му Пробігу під каштанами взяли участь працівники 12 підприємств компанії: МПЗ «Легко», ТОВ «Вінницька птахофабрика, ТОВ «Агро-С», ПрАТ «Зернопродукт МХП» та його філія «Рідний край», ПрАТ «Миронівська птахофабрика», ДП «Птахофабрика «Перемога Нова», НВФ «Урожай», ТОВ «Катеринопільський елеватор», ПрАТ «Миронівський ЗВКК», були представники Ветеринарної лабораторії (Київська область) і співробітник департаменту комерції і маркетингу з Харківської області. Члени команди МХП були одягнені в брендовані футболки з жартівливим слоганом «Починаю бігати з понеділка», у той час як групу підтримки можна було впізнати по напису «Вболіваю краще, ніж бігаю». Особливою була і підготовка до марафону: розігрів за участю «Веселих курчат» ТМ «Наша Ряба» зарядив позитивом і правильним настроєм на марафон.

Старт майже 16 тисяч марафонців подарував надію тисячам малюків на здорове і безтурботне дитинство. Торік БФ «Пробіг під каштанами» було передано 1,5 млн грн на забезпечення необхідним обладнанням Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. З кожним роком Пробіг об’єднує дедалі більше українців, і масштаби допомоги розширюються.

МХП як представник соціально-відповідального бізнесу не стоїть осторонь загальнолюдських проблем і робить власний вклад у їх вирішення. Благодійна ініціатива МХП — приклад того, як великий бізнес і люди, що стоять за ним, спрямовують зусилля на соціальні потреби тих, хто цього найбільше потребує.


Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті