Незвичайний вестерн на звичайному Дикому Заході. «The Son» повертається на екрани.
  
Автор:
Незвичайний вестерн на звичайному Дикому Заході. «The Son» повертається на екрани.

Канал AMC починає re-launch першого сезону серіалу про Дикий Захід «The Son», який можна буде переглянути з 28 березня. Повтор 1-го сезону нагадає глядачам про непросту історію нафтового магната з Техасу Ілая МакКаллоу (Пірс Броснан) перед грандіозною прем’єрою другого сезону.

Серіал «The Son» — це екранізація однойменного історичного роману Філіпа Мейєра про техаську династію нафтових магнатів, який увійшов до списку фіналістів Пулітцерівської премії 2014 року. «The Son» — це зразок класичного вестерну, що демонструє глядачам занепад епохи Дикого Заходу на прикладі родини землевласників, які створили найбільшу нафтову імперію на початку ХХ століття.

У першому сезоні «The Son» переплітаються два періоди часу: один розповідає історію молодого Ілая МакКаллоу (Пірс Броснан) і його сім’ї, які стали жертвами кривавої розправи племені команчі (індіанський народ), вижити лише головний герой і його брат Мартін (Сет Мерівезер). Паралельно дії розгортаються 60 років після цієї події, де дорослий Ілай розвиває нафтовий бізнес на тлі озброєних конфліктів та сімейних чвар.

Харизматичний і вольовий Ілай МакКаллоу народився в день, коли Техас став незалежною республікою, за що і отримав прізвисько «Перший син Техасу». Стурбований невблаганним приборканням Техасу і бажанням розбагатіти Ілай залишає осторонь моральні принципи і навіть довіру близьких заради своєї мети.

Серіал створено Sonar Entertainment у співпраці з AMC Studios. Авторами сценарію і виконавчими продюсерами виступили Філіп Мейер, Лі Шипман, Брайан МакГріві і шоураннер Кевін Мерфі. Крім Броснана і Мерівайзера, в акторський склад також увійшли Генрі Гарретт, Зан Маккларнон, Джесс Вейкслер, Паола Нуньєс, Елізабет Френсіс, та Сідні Лукас.


Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті